Η πρώτη μου Βίβλος
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η πρώτη μου Βίβλος

Lois Rock

Πριν δημιουργηθεί ο κόσμος δεν υπήρχε τίποτα. Δεν υπήρχαν ο ουρανός και τʼ αστέρια, ούτε η μέρα και η νύχτα. Μόνο πυκνό σκοτάδι. Η γη ήταν έρημη και χωρίς σχήμα. Τότε ο Θεός είπε: "Να γίνει φως". Κι αμέσως το φως έλαμψε παντού. Ο Θεός χώρισε το φως από το σκοτάδι. Ονόμασε το φως "ημέρα" και το σκοτάδι "νύχτα".
Η πρώτη μου Βίβλος περιλαμβάνει τις πιο γνωστές ιστορίες της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης, που είναι ιδιαίτερα αγαπητές στα παιδιά. Η Κιβωτός του Νώε, ο Μωυσής, ο Ιωνάς και η φάλαινα, ο μικρός Χριστός, ο καλός Σαμαρείτης, ο Χριστός και οι μαθητές του και πολλές άλλες ιστοριούλες, θα βοηθήσουν τα παιδιά να προσεγγίσουν τη θρησκεία.
Με σεβασμό απέναντι στο αυθεντικό κείμενο, οι ιστορίες είναι διατυπωμένες με σαφήνεια και απλότητα, ώστε να είναι εύληπτες. Η εικονογράφηση, απλή, αλλά πλούσια σε χρώματα, θα αγγίξει τόσο τους ενήλικες όσο και τους νεαρούς αναγνώστες

Ράνια Ζωίδη (Μεταφραστής)


Lois Rock

Lois Rock (Συγγραφέας)

Η Λόϊς Ροκ είναι παγκοσμίως γνωστή για τα παιδικά της βιβλία με θρησκευτικό περιεχόμενο. Συνολικά, έχουν εκδοθεί 66 βιβλία της σε διάφορες γλώσσες, από τα οποία έχουν πουληθεί πάνω από 4 εκατομμύρια αντίτυπα . Η Λόϊς Ροκ ζει στο Όξφορντσαιρ και έχει τρία παιδιά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Alex Ayliffe (Εικονογράφος)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
256
Διαστάσεις:
24x20
Βάρος:
1.013 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση