Ποιοι Είμαστε

Ποιοι ΕίμαστεΕίμαστε αυτοί που με το που παραλάβουν την παραγγελία σου, με όποιον τρόπο κι αν την κάνεις -πολλές φορές διαβάζουμε και τη σκέψη- θα τρέξουν να βρουν το βιβλίο σου όσο πιο γρήγορα γίνεται. Κυριολεκτικά θα τρέξουν: Περισυλλέγουμε τα βιβλία των παραγγελιών μας με τα πόδια ή με ποδήλατο για τις μεγαλύτερες αποστάσεις.

 

Είμαστε αυτοί που θα τιμολογήσουν τα βιβλία σου με πολύ καλές εκπτώσεις, αρκεί το βιβλίο να μην εμπίπτει στον νόμο περί ενιαίας τιμής βιβλίου.

 

Είμαστε αυτοί που θα συσκευάσουν την παραγγελία σου, και αν μας πετύχεις σε καλή διάθεση, μπορεί κατά λάθος μέσα στη συσκευασία να μας παραπέσει κάποιο «ραβασάκι» με ένα λογοπαίγνιο σχετικό με το όνομά σου ή με τα βιβλία της παραγγελίας σου. Ή κάποιο δώρο. Σελιδοδείκτες, σίγουρα!


Είμαστε αυτοί, που από φόβο μην πάθει τίποτα το βιβλίο σου, όταν το παραλάβεις θα είναι σαν να ανοίγεις μπάμπουσκα από τα πολλά περιτυλίγματα.

 

Είμαστε αυτοί που δύο χρόνια μετά θα σε πάρουν τηλέφωνο για να σου πουν: «-Θυμάαααασαι εκείιινο το βιβλίο που έψαχνες και ήταν εξαντλημένο; Ε, μόλις ξανακυκλοφόρησε!». Κι ας μην το ψάχνεις πια.

 

Είμαστε αυτοί που στις έντεκα το βράδυ μπορεί να απαντήσουν στο τηλέφωνο και να σου πουν ότι ναι, και βέβαια μπορείς να δώσεις την παραγγελία σου. Και κάποια άλλη στιγμή μπορεί να σου στείλουν μία πρόσκληση για ένα ξέφρενο πάρτι με αφορμή κάποιο βιβλίο ή και κάτι τελείως άσχετο.

 

Είμαστε αυτοί που θα σου προτείνουν κι άλλα σχετικά βιβλία, αν ενδιαφέρεσαι, ή που θα καθίσουν να τα γράψουν, αν αυτά που θες δεν κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Όχι, εντάξει. Αυτό το τελευταίο θα το κάνουμε όταν θα έχουμε τον απαιτούμενο χρόνο στη διάθεσή μας.

 

Είμαστε, όπως θα κατάλαβες από τα παραπάνω, οι άνθρωποί σου όσον αφορά τα βιβλία: παιδικά, εφηβικά, ενηλίκων, επιστημονικά, πανεπιστημιακά!

 

Δοκίμασέ μας!

 

 

 


Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2019