Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας:

Το CaptainBook.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express & Diners. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Για τις πληρωμές μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας συνεργαζόμαστε με την EveryPay. Η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλείδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard & American Express. Ο πελάτης τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή. Το CaptainBook.gr δεν αποθηκεύει κανένα στοιχείο της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας.

 

2. Πληρωμή με αντικαταβολή:

Πληρώστε τον υπάλληλο ταχυμεταφορών, με την παράδοση της παραγγελίας σας στον χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα και επιβαρύνεται με χρέωση 1,50 ευρώ.
Για τις αντικαταβολές μέσω ΕΛΤΑ, η χρέωση είναι σύμφωνα με τον τρέχοντα τιμοκατάλογο των ελληνικών ταχυδρομείων.

 

3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε έναν από τους λογαριασμούς των τραπεζών που συνεργαζόμαστε και ενημερώστε μας τηλεφωνικώς ή στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με
e-mail στη διεύθυνση payments@captainbook.gr. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλουμε την παραγγελία σας. Ως αιτιολογία κατάθεσης ο Πελάτης γράφει τον αριθμό της παραγγελίας του (ο οποίος του έχει ήδη σταλεί με την Επιβεβαίωση Καταχώρησης της παραγγελίας του). H παραγγελία είναι σε κατάσταση αναμονής και θα εκτελεστεί όταν η Επιχείρηση επιβεβαιώσει ότι το ποσό έχει κατατεθεί. Σε περίπτωση μη κατάθεσης εντός 5 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία θα ακυρώνεται. Ο Πελάτης για τη διευκόλυνση της διαδικασίας στέλνει στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Επιχείρησης, αντίγραφο της τραπεζικής του κατάθεσης ή τα στοιχεία της κατάθεσης (ημερομηνία κατάθεσης, αριθμός κατάθεσης, αριθμός παραγγελίας, ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας).

Για να δείτε τις τράπεζες με τις οποίες συνεργαζόμαστε κάντε κλικ ΕΔΩ.

 

4. Με μετρητά χρήματα ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα, σε περίπτωση παραλαβής από φυσικό κατάστημα της Επιχείρησης.


Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2020