Στρατιωτικές στολές του 20ού αιώνα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Στρατιωτικές στολές του 20ού αιώνα

300 στολές από όλο τον κόσμο

Chris McNab

17.32€ -11% 15.41€

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 100 ετών, οι στρατιωτικές στολές που έχουν χρησιμοποιηθεί ανά τον κόσμο έχουν αλλάξει δραματικά, λόγω της ανάπτυξης της τεχνολογίας κατασκευής υφασμάτων και της αυξανόμενης ανάγκης για πιο αποτελεσματική απόκρυψη από ακόμη πιο φονικά όπλα. Το βιβλίο "Στρατιωτικές στολές του 20ού αιώνα" περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία στολών που χρησιμοποιήθηκαν σε διαφορετικούς πολέμους και γεωγραφικές περιοχές, από τις παγκόσμιες συρράξεις, όπως ο Α΄ και Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, έως και τους λιγότερο γνωστούς πολέμους, όπως στην Αφρική τη δεκαετία του 1960.

Το βιβλίο αποτελεί ένα μοναδικό και εύχρηστο οδηγό τσέπης, που περιλαμβάνει τα πιο σημαντικά και ενδιαφέροντα σχέδια στρατιωτικών στολών που χρησιμοποιήθηκαν σε όλο τον κόσμο κατά την εποχή του ολοκληρωτικού πολέμου. Επίσης, γίνεται ειδική αναφορά σε διάσημες μονάδες που τις χρησιμοποίησαν, όπως η ΙΟΙ Αερομεταφερόμενη Μεραρχία, οι μονάδες των Waffen-SS, το Βρετανικό Σύνταγμα Αλεξιπτωτιστών, οι Σοβιετικές Ειδικές Δυνάμεις και η Γαλλική Λεγεώνα των Ξένων.

Όλες οι στολές που παρουσιάζονται στο βιβλίο συνοδεύονται από έγχρωμες απεικονίσεις και πίνακες των χαρακτηριστικών τους, που περιλαμβάνουν τη χρονολογία κατασκευής, προέλευση και χρήση τους από μονάδες σε επιχειρήσεις ή πεδία μαχών, μαζί με ένα κείμενο που περιληπτικά αναφέρεται στη σχεδίαση, εξέλιξη και ιστορία κάθε τύπου στολής.

Αναστασία Δραγώνα (Μεταφραστής)


Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
320
Διαστάσεις:
16x12
Βάρος:
0.535 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση