Προτάσεις για τη μεταρρύθμιση του πολιτικού συστήματος
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Προτάσεις για τη μεταρρύθμιση του πολιτικού συστήματος

Πολιτειολογική μελέτη

Χρήστος Αντωνιάδης

4.50€
 • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

  Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

 • ISBN:

  9786188315846

 • Κατηγορίες:

  Πολιτική | Οικονομία

 • Έτος κυκλοφορίας

  2019

 • Εκδότης

  Θαρσώ

Οι "προτάσεις για τη μεταρρύθμιση του πολιτικού συστήματος" που διατυπώνονται στο παρόν βιβλίο αποτελούν αντικείμενο πολυετούς έρευνας, είναι σε μεγάλο βαθμό πρωτότυπες και έχουν χαρακτήρα ριζοσπαστικό. Διατυπώθηκαν ύστερα από συγκριτική έρευνα και βαθιά μελέτη των πολιτικών συστημάτων, ανά τον κόσμο.
Χρήστος Αντωνιάδης

Χρήστος Αντωνιάδης (Συγγραφέας)

Ο Χρήστος Αντωνιάδης γεννήθηκε στην Καστοριά τον Δεκέμβριο του 1967. Είναι μελετητής και συγγραφέας βαλκανικών και διεθνών θεμάτων. Έχει επιμεληθεί το συλλογικό βιβλίο "Βαλκάνια, η μεγάλη τρικυμία, η νοτιοανατολική Ευρώπη του χθες και του σήμερα", που εκδόθηκε από τις εκδόσεις Κασταλία τον Μάιο 2018, και έχει συγγράψει το βιβλίο "Βαλκάνια 1989-2004". Επίσης, συνέγραψε και την πολιτειολογική μελέτη με θέμα: ΄προτάσεις για την μεταρρύθμιση του πολιτικού συστήματος΄, καθώς και πλήθος άρθρων ιδεολογικού, πολιτικού και διεθνούς ενδιαφέροντος, που δημοσιεύτηκαν σε αθηναϊκές και ηλεκτρονικές εφημερίδες.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
66
Διαστάσεις:
20χ14
Βάρος:
0.106 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση

Το βιβλίο αυτό αποτελεί μία ουσιαστική…

★ ★ ★ ★ ★

Το βιβλίο αυτό αποτελεί μία ουσιαστική εναλλακτική πολιτική πρόταση προς την κατεύθυνση της αξιοκρατίας με επιμέρους προτάσεις, με νέους καινοτόμους θεσμούς και νέες μορφές διοίκησης. Εισηγείται την συμμετοχική και άμεση δημοκρατία, ενώ υποστηρίζει και την ίδρυση σώματος Γερουσίας, ως αντίβαρο ελέγχου του πολιτικού συστήματος. Αξίζει να διαβαστεί.

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 08/05/2019)