Ποινική Δικονομία - 10η έκδοση
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ποινική Δικονομία - 10η έκδοση

Αδάμ Χ. Παπαδαμάκης

74.00€ -10% 66.60€
 • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

  Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

 • ISBN:

  9789606483806

 • Κατηγορίες:

  Νομική

 • Έτος κυκλοφορίας

  2021

 • Εκδότης

  Σάκκουλας Εκδόσεις Α.Ε.

Το νέο βιβλίο της Ποινικής Δικονομίας αποτυπώνει τη δομή, το περιεχόμενο και τους θεσμούς του νέου Κώδικα Ποινικής Δικονομίας (ν. 4620/2019). Επιδίωξη και της έκδοσης αυτής αποτελεί η συνοπτική διάρθρωση του έργου, η κατανοητή ερμηνευτική ενσωμάτωση των ρυθμίσεων του ΚΠΔ και η λειτουργική ένταξη των παρεμβάσεων του δεύτερου «διορθωτικού» νόμου 4855/2021.

Το έργο διερευνά λοιπόν τις διαδικαστικές φάσεις της ποινικής δίκης, τις προσδιορίζει στην πρακτική τους διάσταση και τις εμπλουτίζει με σημαντικές θέσεις της πρόσφατης νομολογίας. Μέσα από τη συνδυασμένη αναλυτική παράθεση των απόψεων της θεωρίας και των επιλογών της νομολογίας δίνονται λύσεις θεωρητικά τεκμηριωμένες και πρακτικά εφαρμόσιμες. Έτσι προκύπτει μια ερμηνεία η οποία υποστηρίζει την πράξη και ταυτόχρονα υποστηρίζεται από αυτήν.

Όπως και οι εννέα προηγούμενες εκδόσεις, και η παρούσα νέα αναθεωρημένη έκδοση περιλαμβάνει ένα εύχρηστο λημματικό ευρετήριο όρων. Το έργο απευθύνεται τόσο στους μελετητές της ποινικής δικονομίας όσο και στους ανθρώπους της ποινικής πράξης: στους δικαστές και στους δικηγόρους.

Αδάμ Χ. Παπαδαμάκης (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόμος:
1
Δέσιμο:
Δερματόδετο
Σελίδες:
678
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
1.394 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση