Με το σπαθί των Ναϊτών
zoom in
13.85€ -10% 12.47€
Σε έναν µεσαιωνικό κόσµο που βρίθει από µυθικά πλάσµατα, µυστικά περάσµατα, ξόρκια, φίλτρα, χάρτες και µαγικά σύµβολα, ένας Ιππότης του Τάγµατος του Ναού λαµβάνει εντολή από τον Μέγα Μάγιστρο να βρει και να µεταφέρει στο αρχηγείο των Ναϊτών στη Γαλλία και να µεταφέρει στο αρχηγείο των Ναϊτών στη Γαλλία το Άγιο Δισκοπότηρο, την Ιερή Λόγχη και την Κιβωτό της Διαθήκης. Σ’ αυτό το συναρπαστικό ταξίδι, αναδύεται µια περίοδος της ανθρωπότητας κατακλυσµένη από βία, περιπέτειες, ροµαντισµό και θάρρος, όπου το άγνωστο παραµονεύει παντού! Από το Βασίλειο της Ιερουσαλήµ στην Αγία Σοφία της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, από τα έγκατα της γης στην Υπερβορεία και στο νησί της Θούλης, κι από τις κατακόµβες της Ρώµης στη Μεσόγειο των πειρατών και στις πυραµίδες των Φαραώ. Σταυροφόροι και ιππότες, πολεµιστές και ξωτικά, δαίµονες και στρατιές αρχαγγέλων εµπλέκονται στη δίνη της αρχέγονης πάλης µεταξύ καλού και κακού. Και µέσα σε όλα αυτά ένας µεγάλος έρωτας γεννιέται...

Γιάννης Νικολαΐδης (Συγγραφέας)

Ο λογοτέχνης Γιάννης Νικολαΐδης, του Σταματίου, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Έζησε και εργάστηκε στην Αθήνα, όπου σπούδασε τη Δραματική Τέχνη και εργάστηκε ως ηθοποιός στο θέατρο, στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο. Γραπτά του έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς στις ετήσιες λογοτεχνικές εκδόσεις των Θρακικών Χρονικών, σε εφημερίδες και περιοδικά, καθώς και στην Ανθολογία νέων Ελλήνων ποιητών. Στην ελληνική δισκογραφία συνεργάστηκε µε πολλά μεγάλα ονόματα και για τις στιχουργικές του συμμετοχές τού έχουν απονεμηθεί πλατινένιοι και χρυσοί δίσκοι. Ταξίδεψε και γνώρισε πολλούς τόπους και ανθρώπους, εντός και εκτός συνόρων. Οι μεταφυσικές του αναζητήσεις τον οδήγησαν στην Αυτογνωσία ή Γνώση του Εαυτού. Τα τελευταία χρόνια κατοικεί στη Ρόδο. Ζει στον κόσμο αυτό, αλλά δεν είναι του κόσμου αυτού!
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
216
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.261 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση

Διαβάζεται απνευστι! Ένα φανταστικό Μεσαιωνικό…

★ ★ ★ ★ ★

Διαβάζεται απνευστι! Ένα φανταστικό Μεσαιωνικό ταξίδι ενός Έλληνα Ιππότη του Ναού, γεμάτο περιπετειώδεις σκηνές. Η περιεκτική και μερικές φορές ποιητική γραφή του συγγραφέα δεν αφήνει τον αναγνώστη να βαρεθεί, προσμένοντας το τι θα ακολουθήσει παρακάτω. Το έυρημα στο βιβλίο είναι πως από όπου περνάει ο Έλληνας αυτός Ναΐτης έχουν προηγηθεί οι Έλληνες και ο πολιτισμός τους, χωρίς να κουράζει. Η γραφή του είναι κινηματογραφική με γρήγορη εναλλαγή σκηνών.

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 12/07/2015)