Λογισμοί και απολογισμοί
zoom in

Tο νέο αυτό βιβλίο του γνωστού και πολυγραφότατου μητροπολίτη Nικοπόλεως, περιλαμβάνει ομιλίες και συνεντεύξεις πάνω σε ζωτικά προβλήματα της Eκκλησίας όπως: O ρόλος του κλήρου, η αδιαφορία του κόσμου και η "Nέα Eποχή", οι αιρέσεις, η μοναχική ζωή.

Ένα κείμενο τολμηρό και ειλικρινές, που δίνει το στίγμα του σεμνού ιεράρχη του οποίου η γλώσσα που χρησιμοποιεί συμβαδίζουν με το ήθος, τα αισθήματα και τις πράξεις της εν Xριστώ βιοτής του.

Μητροπολίτης Νικοπόλεως Μελέτιος

Μητροπολίτης Νικοπόλεως Μελέτιος (Συγγραφέας)

Ο π. Μελέτιος Καλαμαράς γεννήθηκε στην Αλαγονία της Μεσσηνίας τον Σεπτέμβριο του 1933 και πέθανε στην Πρέβεζα τον Ιούνιο του 2012. Αρχιμανδρίτης στην Καλαμάτα και στην Αθήνα, και από τον Μάρτιο του 1980 μέχρι τον θάνατό του Επίσκοπος της Μητρόπολης Νικοπόλεως και Πρεβέζης. Ίσχυσε για τον π. Μελέτιο, σε όλο της το μεγαλείο, η επισήμανση του συγγραφέα Βιργκίλ Γκεοργκίου, με τον οποίο και γνωριζόταν, ότι: "Ο ιερέας δεν είναι άνθρωπος, αλλά η θυσία ενός ανθρώπου που προστίθεται στη θυσία του Χριστού. Αυτό είναι ιεροσύνη". Αυτό έδειχνε σε όλη τη διάρκεια της ιερατικής του ζωής ο π. Μελέτιος, και με όλη του τη ζωή.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
226
Διαστάσεις:
22x15
Βάρος:
0.412 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση