Κομπούχα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Κομπούχα

Το παραδοσιακό ελιξήριο της Ανατολής

Alick Bartholomew

Mari Bartholomew

Εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο έχουν ανακαλύψει ένα εκπληκτικό θεραπευτικό ποτό που μπορούν εύκολα να παρασκευάσουν στο σπίτι τους σχεδόν με μηδενικό κόστος. Με ποιον τρόπο; Από μια φιλική «καλλιέργεια» που λέγεται Κομπούχα (Kombucha), η οποία, θρέφεται με τσάι και ζάχαρη και τα μετατρέπει σε ένα δροσιστικό, θρεπτικό αναψυκτικό που περιέχει οργανικά οξέα, βιταμίνες, ένζυμα και μεταλλικά ιχνοστοιχεία πολύ υγιεινά για το σώμα μας. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κώστας Δημόπουλος (Μεταφραστής)

Ο Κώστας Δημόπουλος είναι Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και διδάσκει στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Είναι συγγραφέας άρθρων σε ελληνικά και διεθνή ακαδημαϊκά περιοδικά. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα αφορούν το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη χρήση εκπαιδευτικού υλικού καθώς και υλικού για την εκλαΐκευση της τεχνο-επιστημονικής γνώσης.

Alick Bartholomew

Alick Bartholomew (Συγγραφέας)

Ο Alick Bartholomew έχει εκπαιδευθεί στη διαπροσωπική ψυχολογία και εργάσθηκε ως σύμβουλος στο Κέντρο Βοήθειας Καρκινοπαθών του Bristol. Εκδίδει βιβλία που αναφέρονται σε ολιστικά θέματα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Mari Bartholomew

Mari Bartholomew (Συγγραφέας)

H Mari Bartholomew είναι θεραπεύτρια Shiatsu και συνιδιοκτήτρια ενός Εναλλακτικού Κέντρου Υγείας στο Bath.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
208
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.443 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση