Προπόνηση θέσης στο ποδόσφαιρο
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Προπόνηση θέσης στο ποδόσφαιρο

Εξειδικευμένο ασκησιολόγιο για κάθε θέση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο

Βασίλης Παπαδάκης

27.00€ -10% 24.30€

Το βιβλίο «Προπόνηση Θέσης στο Ποδόσφαιρο» είναι ένας αναλυτικός οδηγός για την εξειδικευμένη προπόνηση του ποδοσφαιριστή, σε σχέση με τις ιδιαιτερότητες της θέσης που αγωνίζεται. Περιλαμβάνει πλήθος ασκήσεων για τη βελτίωση της Τεχνικής Θέσης, της Ατομικής Τακτικής Θέσης και της Υποομαδικής Τακτικής Θέσης. Με άξονα τις απαιτήσεις και τα χαρακτηριστικά που απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο, για κάθε θέση μέσα στο γήπεδο, οι ασκήσεις και τα μικρά αγωνιστικά παιχνίδια καλύπτουν όλες τις παραμέτρους προπόνησης και μπορούν να αποτελέσουν ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για κάθε προπονητή.

Οι 7 ενότητες του βιβλίου είναι οι εξής:

  • Κεντρικός Αμυντικός
  • Ακραίος Αμυντικός
  • Αμυντικός-Επιθετικός Μέσος
  • Κεντρικός Επιθετικός
  • Ακραίος Επιθετικός
  • Τερματοφύλακας
  • Εφαρμογή –ένταξη των ασκήσεων στην προπόνηση της ομάδας.

Απευθύνεται σε προπονητές ποδοσφαίρου όλων των ηλικιών, συνεργάτες προπονητών, γυμναστές, personal trainers, οι οποίοι εστιάζουν στη λεπτομέρεια, την ατομικότητα και την εξατομικευμένη προπόνηση βελτίωσης, είτε για τη δημιουργία ενός ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου είτε για τη βελτίωση της ομάδας, μέσα από την ατομικότητα του κάθε ποδοσφαιριστή.

Βασίλης Παπαδάκης

Βασίλης Παπαδάκης (Συγγραφέας)

Ο Βασίλης Παπαδάκης είναι προπονητής ποδοσφαίρου, κάτοχος διπλώματος UEFA Α. Αποτελεί επίσης ειδικό μέλος των προπονητών της Αγγλικής Ομοσπονδίας (F.A.C.A), έχοντας παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια της Αγγλικής Ομοσπονδίας Προπονητών, και μέλος του International Coach Association (I.C.A.). Εργάζεται ως προπονητής από το 2003 (Ηρακλής Σκινέ, Α.Ε. Κυδωνίας, Π.Σ.Ν. Χανιά, Κρητικός Αστέρας, Μινώταυρος, Πανακρωτηριακός. Α.Ο. Παλαιό- χωρας) έχοντας πετύχει την κατάκτηση πρωταθλημάτων, SuperCup και Κυπέλου της Ε.Π.Σ Χανίων. Από το 2012 εργάζεται και ως Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου (Πανακρωτηριακός - Ε.Θ.Κ. - Λέοντες). Διετέλεσε Πρόεδρος του Παγκρητίου Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου και του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων. Διατηρεί ιστοσελίδα και blog προπονητικής ποδοσφαίρου (www.soccercoach.gr και www.vpsoccercoach.blogspot.gr).
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Βιβλίο
Σελίδες:
160
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.347 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση

Πολύ στοχευμένο βιβλίο, μάλλον το μοναδικό που…

★ ★ ★ ★ ★

Πολύ στοχευμένο βιβλίο, μάλλον το μοναδικό που ασχολείται με το θέμα στα Ελληνικά. Στην ουσία εισάγει μέθοδο προπόνησης θέσης. Μου αρέσει πολύ. και το προτείνω.

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 03/12/2018)

Το βιβλίο δίνει μια διαφορετική οπτική για την…

★ ★ ★ ★ ★

Το βιβλίο δίνει μια διαφορετική οπτική για την ατομική προπόνηση και την ένταξή της στην ομάδα. Δεν μετάνοιωσα καθόλου για την αγορά. Γ.Ζ.

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 06/12/2018)