Ισόβια υγεία
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ισόβια υγεία

Ποιο είναι το μυστικό;

Στέργιος Μάλαμας

15.28€ -11% 13.60€

Κρατάτε στα χέρια σας έναν οδηγό για τη βελτίωση και ισόβια διατήρηση της υγείας σας, τόσο της σωματικής όσο και της ψυχικής.

Βήμα βήμα θα σας οδηγήσει σε ένα νέο τρόπο ζωής, τόσο οικείο, τόσο κοντινό, που όμως περιφρονούσατε ή παραβλέπατε. Τα οφέλη είναι άμεσα και διαρκή. Δεν πρόκειται για ένα ακόμη βιβλίο με δίαιτες αδυνατίσματος ή ύμνους για τις βιταμίνες. Απεναντίας αυτά αντιμάχεται. Δεν επιθυμεί να σας χειραφετήσει αλλά να σας διαφωτίσει, ώστε με τη δική σας βιωματική γνώση να συνεχίσετε. Είναι ένα καθαρά επιστημονικό πόνημα γραμμένο όμως με διηγηματικό και ευχάριστο τρόπο. Η επιστημονική τεκμηρίωση, αν και απανταχού παρούσα, δεν κουράζει γιατί αποτελεί μέρος του αφηγηματικού λόγου. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και είναι χρήσιμο εξ΄ ίσου, στους υγιείς και σε όσους έχουν προβλήματα με την υγεία τους.

Στέργιος Μάλαμας (Συγγραφέας)

Ο Στέργιος Μάλαμας είναι ιατρός της βιομηχανικής ιατρικής (εργασίας), έχει μακρόχρονη επαγγελματική θητεία ως καταξιωμένο επιστημονικό στέλεχος μεγάλου πολυεθνικού ομίλου εταιρειών του εξωτερικού, όπου άρχισε και περάτωσε την ιατρική του σταδιοδρομία. Το όνομα Στέργιος Μάλαμας αποτελεί ψευδώνυμο και επιλέχθηκε για να μη προκαλεί σύγχυση με εταιρία που φέρει το όνομα του συγγραφέα. Δανείζεται λοιπόν το επώνυμο, του από μητρός παππού του, τιμώντας παράλληλα και μνημονεύοντας με αυτό τον τρόπο τον άνθρωπο που ήταν η μακρινή αιτία για να γραφεί το βιβλίο "Ισόβια υγεία: Ποιο είναι το μυστικό;"
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Γεώργιος Βαρλάμης (Επιμέλεια)


Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες:
336
Διαστάσεις:
22χ15
Βάρος:
0.732 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση

πολύ καλό απαραίτητο σε κάθε σπίτι.Αρκετά κάλος…

★ ★ ★ ★ ★

πολύ καλό απαραίτητο σε κάθε σπίτι.Αρκετά κάλος οδηγός διατροφής για μικρούς και μεγαλους

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 19/07/2011)