Η Ωμέγα Rx ζώνη
zoom in

Πριν από οκτώ χρόνια με το βιβλίο του - που έγινε best seller - "Η διατροφική ζώνη", ο Dr. Barry Sears προειδοποίησε το Αμερικανικό κοινό για τον αυξανόμενο κίνδυνο των διατροφών υψηλών υδατανθράκων και για τη συμβολή των διατροφών αυτών στη σημερινή ραγδαία αύξηση της παχυσαρκίας. Με τις απλές διατροφικές του προτάσεις για μέτρια κατανάλωση υδατανθράκων που θα είναι ισορροπημένη με την κατανάλωση πρωτεΐνης χαμηλών λιπαρών και μονοακόρεστων λιπών (που ωφελούν και δεν βλάπτουν την καρδιά), βοήθησε εκατομμύρια ανθρώπους να χάσουν το περιττό σωματικό λίπος, να θεραπεύσουν το διαβήτη και κάθε καρδιακή πάθηση και ν` αντιστρέψουν τη διαδικασία γήρανσης. Με την Ωμέγα Rx Ζώνη, ο Dr. Barry Sears διευρύνει τη δυναμική της Ζώνης, για ν` αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε για τις χρόνιες ασθένειες και γενικά - υποδεικνύει ένα τρόπο για να κατακτήσετε όλη τη γενετική σας δυναμική ως ανθρώπινα όντα.
Με βάση την έρευνά του, καθώς και τις τελευταίες δημοσιευμένες μελέτες, παρουσιάζει, το νέο, επαναστατικό, τεχνολογικό πλεονέκτημα του κατασκευασμένου ιχθυελαίου. Πρέπει να σημειωθεί ότι ένα τέτοιο κατασκεύασμα (φαρμακευτικό ιχθυέλαιο), δεν ήταν ποτέ πριν διαθέσιμο στο κοινό, θα γίνει το ισχυρό όπλο που θα μεταμορφώσει την ιατρική. Αυτό το νέο φαρμακευτικό ιχθυέλαιο προσφέρει φοβερά πλεονεκτήματα στην υγεία. Αυτά εκτείνονται από τη θεραπεία χρόνιων ασθενειών μέχρι τη βελτίωση των αθλητικών επιδόσεων και την ψυχική ισορροπία. Τι είναι αυτό που κάνει το φαρμακευτικό ιχθυέλαιο τόσο ευεργετικό; Βοηθά τον εγκέφαλό σας να δουλεύει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του και ελέγχει τις ορμονικές αντιδράσεις που ουσιαστικά κυβερνούν το σώμα σας και τα συναισθήματά σας.

Barry Sears

Barry Sears (Συγγραφέας)

Πρωτοπόρος στην Βιοτεχνολογία, παγκοσμίως γνωστός σαν επιστήμονας και ερευνητής από τα βιβλία του -όλα Best Seller σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα- έχει στην κατοχή του 12 εφευρέσεις σε σχέση με την ιατρική διανομή των φαρμάκων γύρω από τη θεραπεία του καρκίνου, τις καρδιακές ασθένειες και τις τεχνολογίες ορμονικού ελέγχου. Πρώην στέλεχος του ΜΙΤ, είναι σήμερα Πρόεδρος της Βιοτεχνολογικής Εταιρείας Eicotech Corporation.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ελένη Χατζαντωνάκη (Μεταφραστής)


Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
416
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.72 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση