Εγχειρίδιο χειρουργικής
zoom in
25.36€ -26% 18.77€
 • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

  Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

 • ISBN:

  9789602868539

 • Κατηγορίες:

  Ιατρική

 • Έτος κυκλοφορίας

  2004

 • Εκδότης

  Έλλην

Η εμπειρία της διδασκαλίας του μαθήματος της Χειρουργικής, τα τελευταία χρόνια , στα διάφορα τμήματα της Σχολής Επαγγελμάτων υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΠ) του Τ .Ε. 1. της Αθήνας, με έκανε να αντιληφθώ μερικές πραγματικότητες.
Οι σπουδαστές που καλούνται να διδαχθούν το μάθημα, έχουν πολλές απαιτήσεις απ` αυτή την διδασκαλία, αλλά ο χρόνος που τους διατίθεται, περιορίζεται σε ένα μόνο εξάμηνο υπάρχει έλλειψη ενός επίτομου, μικρού εγχειριδίου που να περιλαμβάνει όλη την γνώση της χειρουργικής, να μην απευθύνεται σε γιατρούς και να μην είναι εκλαϊκευμένο.
Ο σπουδαστής της ΣΕΥΠ του ΤΕΙ χρειάζεται ένα συμπυκνωμένο και περιεκτικό εγχειρίδιο που να αναφέρεται στο γνωστικό αντικείμενο της χειρουργικής, να είναι εύκολα κατανοητό αλλά ταυτόχρονα να είναι ένα σημείο εύκολης αναφοράς γι` αυτόν αλλά και για τον φοιτητή της Ιατρικής.
`Εχοντας αυτά κατά νου προσπάθησα και επιχείρησα την συγγραφή αυτού του εγχειριδίου απευθυνόμενος στον σπουδαστή και στον φοιτητή, χωρίς ποτέ να επιδιώξω με αυτό την υποκατάσταση των κλασικών συγγραμμάτων της χειρουργικής, που απευθύνονται άλλωστε στον ειδικό χειρουργό.
Θερμές ευχαριστίες θέλω να απευθύνω στον συνάδελφο, φίλο και συνεργάτη αναισθησιολόγο κ. Βασίλη Κανιάρη για την βοήθειά του στην συγκέντρωση στοιχείων και την συγγραφή του κεφαλαίου της Αναισθησιολογίας και στον φίλο και συνάδελφο ουρολόγο κ. Κλεομένη Οικονόμου για την συμβολή του στο κεφάλαιο των ουρολογικών προβλημάτων του ενήλικα .
Ελπίζω και εύχομαι αυτό το εγχειρίδιο να εκπληρώσει τους στόχους του και να καταστεί ένα πραγματικό βοήθημα για τον σπουδαστή και για όποιον άλλον θελήσει να προσφύγει σε αυτό για βοήθεια.
(πρόλογος της 1ης έκδοσης)

Αγάπιος Π. Πετρίδης (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
331
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.648 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση