Μαθήματα στην καρδιολογία
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Μαθήματα στην καρδιολογία

κ.ά.

Huon H. Gray

Keith D. Dawkins

45.00€ -10% 40.50€
 • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

  Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

 • ISBN:

  9789601213576

 • Κατηγορίες:

  Ιατρική

 • Έτος κυκλοφορίας

  2005

 • Εκδότης

  University Studio Press

Τα "Μαθήματα στην καρδιολογία" αποτελούν μία περιεκτική και εμπεριστατωμένη εισαγωγή σε μία από τις ταχύτερα εξελισσόμενες ειδικότητες της ιατρικής. Η εξαιρετική ομάδα συγγραφέων συνέγραψε ένα κατατοπιστικό και πολύ προσιτό βιβλίο που παρουσιάζει την κλινική καρδιολογία με βάση τη νόσο, την παθογένειά της, την παθοφυσιολογία της, την αντιμετώπισή της και τον άρρωστο.
Η έκδοση αυτή είναι προϊόν της θεαματικής εξέλιξης σ` όλους τους τομείς της καρδιολογίας. Έχει αναθεωρηθεί και ξαναγρααφεί καθ` ολοκληρίαν, λαμβάνοντας υπ` όψιν τις πρόσφατες μείζονες κλινικές μελέτες και την τεράστια πρόοδο που σημειώνεται στην απεικόνιση της καρδιάς. Εμπλουτίσθηκε, μάλιστα, με πάρα πολλές σχετικές εικόνες σύγχρονων και διαρκώς εξελισσόμενων τεχνικών, όπως είναι του Doppler και της MRI.
Το περιεκτικό και επίκαιρο περιεχόμενο του παρόντος βιβλίου το καθιστά απαραίτητο τόσο στον τελειόφοιτο φοιτητή, όσο και στον νέο ιατρό που προετοιμάζεται για εξετάσεις υψηλών απαιτήσεων.

Keith D. Dawkins (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Iain A. Simpson (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Σπύρος Μπαχαρακάκης (Μεταφραστής)


Σπύρος Μπαχαρακάκης (Επιμέλεια)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
380
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.927 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση

Εξαιρετικό σύγγραμμα καρδιολογίας.…

★ ★ ★ ★ ★

Εξαιρετικό σύγγραμμα καρδιολογίας. Εμπεριστατωμένο, σύγχρονο, μεστό και μεθοδικό περιεχόμενο σε εξαιρετική γλώσσα. Η πλούσια έγχρωμη εικονογράφηση, οι περιεκτικοί του πίνακες και η συμπυκνωμένη μορφή του κειμένου καθιστούν την ανάγνωση, μελέτη και εκμάθηση ακούραστη και ευχάριστη υπόθεση. Διδακτικότατο και εκπαιδευτικότατο. Συνιστάται αεπιφύλακτα.

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 12/02/2014)