Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ο ερχομός των υιών του φωτός
(Η προαιώνια διαμάχη τους με το σπέρμα του κακού συνεχίζεται...)

Ο ερχομός των υιών του φωτός
Η έρευνα που παρουσιάζεται σε αυτό το βιβλίο αποκαλύπτει τις μακροχρόνιες προσπάθειες του σπέρματος του κακού, που έχει ως σκοπό να επηρεάσει, να αλλοιώσει, να κακοποιήσει και να διαφθείρει το ανθρώπινο γένος.

Επίσης, γνωστοποιείται και αναλύεται η ύπαρξη της αιώνιας διαμάχης μεταξύ των δυνάμεων του καλού και του κακού, από τη γέννηση της ανθρωπότητας έως τις μέρες μας, όπως προκύπτει μέσα από ουσιώδη θρησκευτικά και ιστορικά στοιχεία.

Ακόμη, φανερώνεται η αδιάσπαστη και συνεχής σχέση του αρχαίου Ελληνισμού με τον Χριστιανισμό και καταγράφονται οι ομοιότητες και η ταύτισή τους. Έτσι καταδεικνύεται η σχέση του Ιησού Χριστού με τον Ελληνισμό, όπως και η σχέση τους με το σύμβολο "Έψιλον".

Επιπρόσθετα, παρουσιάζονται τα σημαντικότερα κείμενα τα οποία αναφέρουν τις παρεμβάσεις των Αγγέλων ή Υιών του Θεού στην ανθρώπινη ιστορία, αναφορές οι οποίες βρίσκονται στα κείμενα της Αγίας Γραφής, των Απόκρυφων Ευαγγελίων και των απόρρητων χειρογράφων του Κουμράν, επισημαίνεται ο καθοριστικός ρόλος αυτών των υπερφυσικών οντοτήτων, που έπαιξαν και θα παίξουν στα πιο σοβαρά ιστορικά γεγονότα της ανθρωπότητας.

Τέλος, περιγράφεται η κατάσταση που επικρατεί στη σημερινή εποχή, όπου οι σκοποί του Σιωνισμού και της νέας τάξης πραγμάτων εκφράζουν τις διαστάσεις του κακού στις μέρες μας.

24χ17 εκ., 312 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 149.3 (Μυστικισμός), 204 (Θρησκεία - Λόγοι, δοκίμια, διαλέξεις)
Άλλα πρόσωπα: Απόστολος Κ. Σαλονικίδης (Επιμελητής)
ISBN: 978-960-87585-6-8
ISBN (10ψήφιο): 960-87585-6-4
Βάρος: 0.657 κιλά
Εκδότης: Πύρρα
Έτος Κυκλοφορίας: 2009
Γράψε τη δική σου κριτική
37.28
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

33.18
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ιωαννίδης, Μιλτιάδης Ευστ.
Ο Μιλτιάδης Ιωαννίδης γεννήθηκε το 1974 στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο το 1991, με ειδίκευση στον τομέα της Οικονομίας και Διοίκησης, και συνέχισε τις σπουδές του στο δημόσιος Ι.Ε.Κ. Νεάπολης, στον τομέα των λογιστικών. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Παράλληλα -επί μια δεκαετία- ερευνά τον αρχαίο ελληνισμό, τη μυθολογία του, την ιστορία της ανθρωπότητας, την ιστορία του χριστιανισμού, την αγία γραφή και διάφορα άλλα έργα παλαιότερων και σύγχρονων συγγραφέων και ερευνητών. Από προσωπικό ζήλο και ενδιαφέρον κατάφερε να συλλέξει σπάνια και αξιόλογα ιστορικά και θρησκευτικά στοιχεία, προκαλώντας το ενδιαφέρον πολλών. Την τελευταία διετία συμμετείχε ως καλεσμένος ομιλητής σε εκπομπές με ιστορικό και θρησκευτικό περιεχόμενο στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό "Εγνατία". Μέσα από προσωπική έρευνα και ενδελεχή μελέτη ενός πλούσιου αρχείου επιδιώκει να γνωστοποιήσει στο ευρύ κοινό γνώσεις, έρευνες, απόψεις και χρήσιμα στοιχεία, που επί αρκετό καιρό έχουν μείνει στην αφάνεια.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.