Το απόλυτο βιβλίο για τη γλώσσα του σώματος
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το απόλυτο βιβλίο για τη γλώσσα του σώματος

Allan Pease

Barbara Pease

Αυτό που λένε οι άνθρωποι είναι συχνά πολύ διαφορετικό απ` ό,τι σκέπτονται ή αισθάνονται. Γνωρίζοντας τη Γλώσσα του Σώματος μπορείτε να ερμηνεύσετε σωστά τις σκέψεις, τις διαθέσεις και τις προθέσεις των άλλων, από τις κινήσεις, τις χειρονομίες και τη στάση του σώματός τους. Και όχι μόνο. . . Χρησιμοποιώντας τους κατάλληλους εξωλεκτικούς κώδικες μπορείτε να περνάτε τα μηνύματά σας, παρακάμπτοντας το επιφανειακό επίπεδο των λέξεων. Η νέα έκδοση του αγαπημένου σας best seller, περιλαμβάνει όλα τα τελευταία επιστημονικά συμπεράσματα από τους τομείς της Ψυχολογίας, της Βιολογίας και της Επικοινωνίας, εμπλουτισμένα με πλήθος νέων επεξηγηματικών παραδειγμάτων και σκίτσων.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Allan Pease

Allan Pease (Συγγραφέας)

O Allan Pease είναι ο κορυφαίος ειδικός στη γλώσσα του σώματος, σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα βιβλία του, που εστιάζουν στην εξωλεκτική επικοινωνία στο επίπεδο των ανθρωπίνων σχέσεων, έχουν κυκλοφορήσει σε εκατομμύρια αντίτυπα και έχουν μεταφραστεί σε σαράντα δύο γλώσσες. Ο Allan Pease δίνει επίσης διαλέξεις για την ανθρώπινη επικοινωνία σε πολλές χώρες του κόσμου, ενώ πραγματοποιεί και ειδικά σεμινάρια για λογαριασμό μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών. Εκτός από το "Απόλυτο βιβλίο για τη γλώσσα του σώματος" που έχει χαρακτηριστεί ως "επικοινωνιακή βίβλος", έχει γράψει άλλα 8 best seller και έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτικές σειρές, τις οποίες παρακολούθησαν περισσότεροι από 100 εκατομμύρια τηλεθεατές.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Barbara Pease

Barbara Pease (Συγγραφέας)

Η Barbara Pease είναι διευθύντρια της Peace International, η οποία παράγει DVD, εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια για επιχειρήσεις και κυβερνήσεις παγκοσμίως. Είναι επίσης συγγραφέας, μαζί με τον σύζυγό της Allan, του διεθνούς best seller "Γιατί οι άντρες όλο ψέματα λένε... και οι γυναίκες με το τίποτα κλαίνε".


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Θωμάς Π. Μαστακούρης

Θωμάς Π. Μαστακούρης (Μεταφραστής)

Ο Θωμάς Π. Μαστακούρης γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Είναι δικηγόρος, συγγραφέας και μεταφραστής. Έχει συγγράψει και εκδώσει πολλά βιβλία και περισσότερα από σαράντα διηγήματα, κυρίως στο χώρο της ηρωικής και επιστημονικής φαντασίας. Έχει συνεργαστεί με πολλούς εκδοτικούς οίκους ως μεταφραστής και επιμελητής εκδόσεων, με ειδίκευση στο χώρο της λογοτεχνίας του φανταστικού, έχοντας περισσότερες από 240 μεταφράσεις βιβλίων και δοκιμίων στο ενεργητικό του. Έχει γράψει εκατοντάδες άρθρα και δοκίμια, και έχει συμμετάσχει σε πολλά συλλογικά βιβλία.


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
467
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.677 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση