Ζώα της Ελλάδας... στο κόκκινο
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ζώα της Ελλάδας... στο κόκκινο

Ελένη Φατσέα

16.15€ -10% 14.54€

Το βιβλίο περιλαμβάνει εικοσιπέντε εικονογραφημένες ιστορίες που αφορούν ζώα που ζουν στη χώρα μας και απειλούνται από εξαφάνιση. Ακολουθεί ένας πλήρης κατάλογος όλων των ειδών που κινδυνεύουν να εξαφανιστούν και ένα παράρτημα με τις σημαντικές οργανώσεις που ασχολούνται για την προστασία τους.
Μέσα από τη ρεαλιστική αλλά και παραμυθένια εικονογράφηση του Απόστολου Καραστεργίου το παιδί θα έχει τη δυνατότητα να παρατηρήσει το κάθε ζώο με κάθε λεπτομέρεια.

Ένα βιβλίο γραμμένο με αγάπη για τα ζώα, για τα πουλιά, τα ψάρια και ότι άλλο από το ζωικό βασίλειο κινδυνεύει να χαθεί, λόγω της κακής διαχείρισης του περιβάλλοντος από τους ανθρώπους.
Ένα βιβλίο χρήσιμο γιατί τα παιδιά πρέπει να μάθουν...

Απόστολος Καραστεργίου (Εικονογράφος)

Ο Απόστολος Καραστεργίου (1973-2021) αποφοίτησε από την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών το 1999. Το 2003 πήρε το πτυχίο του στις σπουδές που έκανε στο UEL για την τέχνη στον δηµόσιο χώρο. Από το 2002 εικονογράφησε παιδικά βιβλία και παράλληλα εργάστηκε και σαν εικαστικός καλλιτέχνης. Έλαβε µέρος σε πολλές οµαδικές εκθέσεις, που έχουν παρουσιαστεί, µεταξύ άλλων, στο Μορφωτικό Ίδρυµα Εθνικής Τραπέζης, στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, στη Στέγη Γραµµάτων και Τεχνών του Ιδρύµατος Ωνάση, στο Μουσείο Ανδρέα Συγγρού και αλλού. Από το 2007 εργαζόταν στο ΥΠΠΟΑ.


Ελένη Φατσέα (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
80
Διαστάσεις:
29x19
Βάρος:
0.653 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση