Τήνος
zoom in
51.46€ -10% 46.31€

Η έκδοση αυτή έχει ως στόχο να παρουσιάσει ολοκληρωμένα και ανάγλυφα την Τήνο του χθες, όπως την κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός της τότε εποχής, για τις επαγγελματικές ανάγκες της τότε τουριστικής αγοράς. (. . .)


[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]

Αριστείδης Χ. Κοντογεώργης (Συγγραφέας)

Γεννήθηκε στην Τήνο. Σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών του Northern Illinois University στις Η.Π.Α., όπου και απέκτησε πτυχία: Καλών Τεχνών, Ιστορίας της Τέχνης και Πολιτικών Επιστημών. Έχει πραγματοποιήσει δεκαοκτώ ατομικές εκθέσεις καλλιτεχνικής φωτογραφίας και έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας και γλυπτικής, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος από το 1985, καθώς και μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Κωνσταντίνος Π. Καλαϊτζίδης (Συγγραφέας)

Ο Κωνσταντίνος Παύλου Καλαϊτζίδης γεννήθηκε στην Αθήνα και έζησε τα παιδικά του χρόνια στο Μουντάδο της Τήνου απ΄ όπου και κατάγεται η μητέρα του Ζαχαρούλα Στ. Γιαγιά. Ο πατέρας του Παύλος κατάγεται από τον Πόντο. Σπούδασε Marketing και Sales Administration. Είναι στέλεχος για 27 χρόνια στην Εταιρεία Νotos Com Συμμετοχές ΑΕΒΕ με αντικείμενο την πώληση και διανομή επωνύμων ρούχων στην Ελλάδα. Ασχολείται συστηματικά με την συλλογή, την έρευνα, την καταγραφή και την μελέτη έντυπου υλικού, χαρακτικών, χαρτών και φωτογραφιών που αφορούν την Τήνο και την ιστορία της. Στα τέλη του 2006, πρότεινε στον εκδότη Στρατή Γ. Φιλιππότη, την επανέκδοση ενός μοναδικού και σπάνιου βιβλίου από τη συλλογή του, με τον τίτλο "Η νήσος Τήνος", του Αλεξίου Ντε Βαλόν, έκδοση 1878. Με δικό του πρόλογο και με την προσθήκη σημαντικού αριθμού από γκραβούρες της συλλογής του, συμμετείχε στην επανέκδοση του βιβλίου, που φέρει τον ομώνυμο τίτλο και εκδόθηκε το Πάσχα του 2007 από τις εκδόσεις Ερίννη.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
223
Διαστάσεις:
32x25
Βάρος:
1.838 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ. ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ…

★ ★ ★ ★ ★

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ. ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ.

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 09/09/2012)

πρωτοπόρο βιβλίο στην ιστορία του νησιού, σταθμός…

★ ★ ★ ★ ★

πρωτοπόρο βιβλίο στην ιστορία του νησιού, σταθμός για μελλοντικές αντίστοιχες μελέτες.

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 01/01/2013)