Τα χρονικά της Αντάκρης
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Τα χρονικά της Αντάκρης

Η μάγισσα του Μπιλθόρ

Menestrel De Miraval

Προς τον ανυπόμονο αναγνώστη: κάθισε αναπαυτικά και απόλαυσε αυτές τις αράδες γιατί αυτό είναι το ημερολόγιό μου. Αν είσαι από εκείνους που πιστεύουν ότι ακόμα και το πιο θαμπερό λουλούδι κρύβει μέσα του τη χαρά, καθώς και ότι το πιο αψεγάδιαστο άνθος μπορεί παρ’ όλη την ομορφιά του να έχει σάπια ρίζα, τότε θα βρεις πράγματα που μπορεί να σε νοιάζουν εδώ μέσα. Αν πάλι θες όσο τίποτε άλλο να πιστέψεις σε ένα παραμύθι, τότε μαγεία πρόκειται να ξεδιπλωθεί μπροστά στα μάτια σου. Αν όμως είσαι από εκείνους που βρίσκουν αυτές τις ιστορίες παράξενες, αλλόκοτες ή ακόμη και ανιαρές, τότε καλύτερα να μην ανοίξεις αυτό το βιβλίο και να προσπαθήσεις να μαγειρέψεις κάτι απλό. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Μάνος Λαγουβάρδος (Εικονογράφος)


Menestrel De Miraval (Συγγραφέας)

Λογοτεχνικό ψευδώνυμο του Έλληνα συγγραφέα Κώστα Ζαφειρίου.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
461
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.69 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση

Ένα καταπληκτικό βιβλίο και πολύ ελπιδοφόρο για…

★ ★ ★ ★ ★

Ένα καταπληκτικό βιβλίο και πολύ ελπιδοφόρο για το μέλλον! Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε κάθε αναγνώστη που θυμάται να ονειρεύεται!

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 07/01/2010)

Φανταστικό βιβλίο! Μια νέα πνοή για τα ελληνικά…

★ ★ ★ ★ ★

Φανταστικό βιβλίο! Μια νέα πνοή για τα ελληνικά και όχι μόνο δεδομένα. Ράνια

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 09/01/2010)

Ένας μουσικός και ερευνητής παράδοξων φαινομένων,…

★ ★ ★ ★ ★

Ένας μουσικός και ερευνητής παράδοξων φαινομένων, ο Μενε- στρέλ του Μιραβάλ, παίρνει τον δρόμο πέρα από την Άκρη (αυτό που εμείς ονομάζουμε Γη) και φτάνει μέσα από μια Αναπακτή στο μαγικό σύμπαν της Αντάκρης και των δώδεκα κόσμων της. Η Αντάκρη, γνωστή στους κατοίκους της ως Ονειρένια, είναι η πατρίδα των Ονειροβατών, των Κλειδοκρατόρων, των Μα- γισσών και άλλων υπερφυσικών πλασμάτων. Εκεί έχει φτάσει πριν από αυτόν η ατρόμητη δωδεκάχρονη Ευγενία Βασιλικού, τα ημερολόγια της οποίας διαβάζει ο Μενεστρέλ. Η Ευγενία μαζί με τους φίλους της –την Κίρσι από τη Φινλανδία και τον Τίμοθι από την Αγγλία– βρίσκονται στην αρχή μιας μεγάλης περιπέτειας που θα εξαπλωθεί σε έξι τόμους. Ναι, ο Μενεστρέλ του Μιραβάλ μάς υπόσχεται μια εξαλογία, μια αληθινή, πρω- τόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα σάγκα, που αξίζει να την παρακολουθήσετε με ενδιαφέρον. bookpress τεύχος09 06/2010

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 31/08/2010)

Elena Anastasiou Το βιβλίο αυτό το λάτρεψα…

★ ★ ★ ★ ★

Elena Anastasiou Το βιβλίο αυτό το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή! Όχι μόνο την Ευγενεία αλλά τους περισσότερους χαρακτήρες. Η ιστορία σαν υπόθεση είναι πράγματι ενδιαφέρουσα και οι οι διηγήσεις υπέροχες. Ο χάρτης του βιβλίου μου άρεσε πάρα πολύ,εντυπωσιακές είναι οι χώρες και τα μέρη της Αντάκρης. Οι ζωγραφιές, τα σκίτσα είναι πανέμορφα. Άλλωστε το εξώφυλλο ήταν αυτό μου τράβηξε την προσοχή για να το πιάσω στα χέρια μου. Δεν είχα διαβάσει άλλα βιβλία σας αλλά τώρα, ίσως όταν βρω την ευκαιρία να πάρω και κάποιο άλλο. Ανυπομονώ να δω την εξαλογία ολοκληρωμένη!

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 29/10/2010)