Σχεδιασμός και οικονομική μελέτη εγκαταστάσεων για μηχανικούς
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Σχεδιασμός και οικονομική μελέτη εγκαταστάσεων για μηχανικούς

Max S. Peters

Klaus D. Timmerhaus

Roland E. West

73.33€ -10% 66.00€


Περιέχει: Εισαγωγή, Γενικές Σχεδιαστικές Θεωρήσεις - Ανάπτυξη Σχεδιασμού Διεργασιών - Σύνθεση και Ανάπτυξη του Διαγράμματος Ροής - Χρήση Λογισμικού στο Σχεδιασμό Διεργασιών -  Ανάλυση Υπολογισμού Κόστους  - Τόκος, Χρονική Αξία των χρημάτων, Φόροι και Πάγιες Χρεώσεις - Αποδοτικότητα, Εναλλακτικές Επενδύσεις και Αντικαταστάσεις - Βέλτιστος Σχεδιασμός και Στρατηγική Σχεδιασμού - Επιλογή Υλικών και Κατασκευής - Γραπτές και Προφορικές Αναφορές Σχεδιασμού - Εξοπλισμός Χειρισμού Υλικών - Σχεδιασμός και Κόστος - Εξοπλισμός Αντιδραστήρων: Σχεδιασμός και Κόστος - Εξοπλισμός Μεταφοράς Θερμότητας: Σχεδιασμός και Κόστος - Εξοπλισμός Διαχωρισμού: Σχεδιασμός και Κόστος - Προβλήματα Σχεδιασμού - Εμπειρικοί Κανόνες για το Σχεδιασμό Εξοπλισμού Διεργασιών.

Max S. Peters (Συγγραφέας)

Ο Max S. Peters είναι ομότιμος καθηγητής της χημικής μηχανικής και ομότιμος της μηχανικής στο πανεπιστήμιο του Colorado στο Boulder. Απέκτησε τα πτυχία B.S. και M.S. στη χημική μηχανική στο πανεπιστήμιο της πολιτείας της Pennsylvania. Είναι μέλος της Εθνικής Ακαδημίας Μηχανικής (National Academy of Engineering).
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Klaus D. Timmerhaus (Συγγραφέας)

Ο Klaus D. Timmerhaus είναι καθηγητής της χημικής μηχανικής και έχει λάβει τον τίτλο του Presidential Teaching Scholar του πανεπιστημίου του Colorado στο Boulder. Απέκτησε τα πτυχία B.S. και M.S. καθώς και το διδακτορικό του στη χημική μηχανική στο πανεπιστήμιο της πολιτείας του Illinois.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Δ. Σ. Μαρίνος - Κουρής (Επιμέλεια)


Ζ. Β. Μαρούλης (Επιμέλεια)


Μ. Κροκίδα (Επιμέλεια)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
856
Διαστάσεις:
29x21
Βάρος:
2.58 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση