Σετίτες
zoom in
9.90€ -11% 8.81€

Ο Έσα Ρουάτζε κατέχει όλα όσα μπορεί να επιθυμήσει ένας Ακόλουθος του Σετ: χρήμα και αρχοντικά, επιρροή και ευφυΐα, αξιόπιστους παρατρεχάμενους και έναν έμπιστο (νεότερο) συνεργάτη. Ο Έσα διαθέτει απόλυτη πίστη, την ευλογία του θεού του, ξεκάθαρο όραμα και χαλύβδινη αυτοπειθαρχία. Όμως, η καλοτυχία κάποια στιγμή τελειώνει. Σε ένα κατάστημα με αντίκες στο Μανχάταν, ο Έσα ανακαλύπτει το ίχνος για ένα έπαθλο, η ύπαρξη του οποίου τον κατατρέχει εδώ και πολλές ζωές: το Μάτι του Χαζιμέλ. Μέχρι την αυγή της ίδιας νύχτας, έχει αρχίσει να χάνει τον έλεγχο όλων όσων έχει πολεμήσει να καταφέρει σε αιώνες ολόκληρους βαμπιρικής ύπαρξης. Ελάχιστα συνειδητοποιεί ο Σετίτης, πως η τυχαία συνάντησή του στη Νέα Υόρκη αποτελεί ένα νήμα του ίδιου ιστού που φέρνει το Μάτι στα χέρια ενός από τους πράκτορές του - για να το εξαφανίσει λίγο αργότερα. Όμως, τι είναι πραγματικά τυχαίο στο σκιερό κόσμο των Ομόαιμων;


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Θανάσης Βέμπος

Θανάσης Βέμπος (Μεταφραστής)

Ο Θανάσης Βέμπος γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα. Σπούδασε προγραμματισμό κομπιούτερ και δημόσια υγιεινή, προτού ασχοληθεί επαγγελματικά ως ερευνητής - δημοσιογράφος. Έχει μεταφράσει πολλά επιστημονικά βιβλία και άρθρα, ενώ έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 300 άρθρα με αντικείμενο τη διαστημική τεχνολογία, την αστροναυτική-αστρονομία, την οικονομία και τις επιπτώσεις της τεχνολογίας στην ανθρώπινη κοινωνία και ψυχολογία. Μιλά αγγλικά και ρωσικά. Συμμετείχε με την ελληνική ομάδα στην τελικά φάση επιλογής υποψηφίων για το πρόγραμμα West in Space ΄97 σε συνεργασία με τη Ρωσική Διαστημική Υπηρεσία. Έχουν κυκλοφορήσει δύο δικά του βιβλία επιστημονικής φαντασίας ("Ιστορίες κυβερνοπάνκ", εκδόσεις Ωρόρα - "Πέντε ρωγμές στο δίκτυο", εκδόσεις Λιβάνη). Το διήγημά του "Τα παιδιά του Κρόνου" κέρδισε το πρώτο βραβείο διηγημάτων ελληνικήςεπιστημονικής φαντασίας (Χρυσός Ικαρομένιππος) για το 1996. Η επιστημονική φαντασία αποτελεί μια από τις βασικές "έμμονες ιδέες" του, μαζί με το Διάστημα, το μέλλον, την κυβερνητική, τα ανεξήγητα φαινόμενα, τη βιοτεχνολογία, τη διεθνή πολιτική, την οικονομία και την εθνολογία. Μαζί με όλα αυτά, βρίσκει και το χρόνο να ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες, την αυτόνομη κατάδυση, το χειμερινό σκι και το ροκ εν΄ ρολ.

Kathleen Ryan (Συγγραφέας)

H Kathleen Ryan εργάζεται και συνεργάζεται με τη White World Publishing από το 1993. Το πρώτο της κείμενο φανταστικής λογοτεχνίας, αναφερόμενο σε μια νεαρή μάγισσα ονόματι Αμάντα, εμφανίστηκε ως εισαγωγή στην πρώτη έκδοση του "Mage: Η φώτιση". Μέσω κολακειών και απειλών, κατόρθωσε να μπαίνει ένα κομμάτι με ηρωίδα την Αμάντα σε κάθε σημαντική έκδοση του "Mage" από εκεί και ύστερα, ανέλαβε όλα τα διασκεδαστικά κομμάτια στο "Tradition book: Euthanatos" και τα περισσότερα από τα "Changing breed book: Kitsune" και "Ηengeyoki: Shapeshifters of the East". To "Μυθιστόρημα Πατριάς: Σετίτες" είναι η πρώτη της δημοσιευμένη δουλειά σε επίπεδο και έκταση νουβέλας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
309
Διαστάσεις:
20x14
Βάρος:
0.373 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση