Παλιοί λογαριασμοί
zoom in
10.90€ -10% 9.81€

Λίγο μετά την πτώση της Χούντας, μια παρέα αντιεξουσιαστών σπουδαστών βρίσκεται στο επίκεντρο της μεγάλης αποχής στο Αμερικανικό Κολέγιο. Μερικά χρόνια αργότερα, ακολουθεί η πορεία τους προς την αλλοτρίωση και την αφομοίωση από το μηχανισμό του κράτους και η ανέλιξή τους σε μέλη της υψηλής κοινωνίας.
 
Και τότε εμφανίζεται, σαν φάντασμα από το παρελθόν, ένας αόρατος φύλακας άγγελος –ή εκδικητής;– με σκοπό να κλείσει τους «παλιούς λογαριασμούς» με τους παλιούς φίλους… Ο υπαστυνόμος Μίραλης, που θα αναλάβει με την ομάδα του την υπόθεση, θα συναντήσει το μυστηριώδη αστυνομικό Μαύρο Βαρόνο και θα εμπλακεί σ’ ένα σκοτεινό mind game με το ηθικό δίλημμα «απονομή δικαιοσύνης ή εκδίκηση;»

Γρηγόρης Αζαριάδης

Γρηγόρης Αζαριάδης (Συγγραφέας)

Ο Γρηγόρης Αζαριάδης γεννήθηκε το 1951 στην Αθήνα. Έχει έναv γιο και μια κόρη. Είναι μέλος της ΕΛΣΑΛ (Ελληνικής Λέσχης Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας). Έχει εκδώσει τρία ακόμα αστυνομικά μυθιστορήματα τα οποία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Γαβριηλίδης ("Το μοτίβο του δολοφόνου", 2015, "Παλιοί λογαριασμοί", 2012, και "Η τελευταία παράσταση της Μαρίνας Φιλίππου", 2013).


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Κατερίνα Ασήμου (Επιμέλεια)


Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό Εξώφυλλο
Σελίδες:
408
Διαστάσεις:
12x19
Βάρος:
0.486 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση