Malibu Rising
zoom in
12.39€ -20% 9.91€

From the bestselling author of DAISY JONES & THE SIX and TikTok sensation THE SEVEN HUSBANDS OF EVELYN HUGO


'Thank you Taylor Jenkins Reid for the escapism we all need- a sex-on-the-beach cocktail (quite literally) of a book' PANDORA SYKES

'I LOVE it . . . I can't remember the last time I read a book that was so fun' DOLLY ALDERTON

'It's 365 pages of pure exhilaration' THE TIMES

August,1983, it is the day of Nina Riva's annual end-of-summer party, and anticipation is at a fever pitch. Everyone who is anyone wants to be around the famous Rivas: surfer and supermodel Nina, brothers Jay and Hud, and their adored baby sister Kit. Together, the siblings are a source of fascination in Malibu and the world over - especially as the children of the legendary singer Mick Riva.

By midnight the party will be completely out of control.

By morning, the Riva mansion will have gone up in flames.

But before that first spark in the early hours of dawn, the alcohol will flow, the music will play, and the loves and secrets that shaped this family will all come bubbling to the surface.

'The perfect, literal, beach read, with the emotional depth of the ocean' HOLLY BOURNE

'It's a full on escapist delight' STYLIST

'This summer's must-read novel' RED

Taylor Jenkins Reid

Taylor Jenkins Reid (Συγγραφέας)

Η Τέιλορ Τζένκινς Ριντ (Taylor Jenkins Reid) μεγάλωσε στο Άκρον της Μασαχουσέτης. Μετά τις σπουδές της εγκαταστάθηκε στο Λος Άντζελες, όπου και διαμένει μέχρι σήμερα με τον σύζυγό της και την κόρη τους. Η Ριντ δούλεψε αρχικά στη βιομηχανία του κινηματογράφου ως βοηθός σε κάστινγκ. Το πρώτο της μυθιστόρημα, Forever, Interrupted, εκδόθηκε το 2013. Ακολούθησαν τα After I do (2014), Maybe in another life (2015), One true loves (2016). Το 2017 εκδίδεται το Οι εφτά σύζυγοι της Έβελιν Χιούγκο (Seven husbands of Evelyn Hugo), μια φιλόδοξη, ανατρεπτική αφήγηση της ζωής μιας αλλοτινής σταρ του Χόλιγουντ που κάνει τη συγγραφέα ευρύτερα γνωστή, ενώ το βιβλίο θα σημειώσει αργή αλλά σταθερή πορεία προς την εμπορική επιτυχία, καταφέρνοντας να μπει στη λίστα των ευπώλητων των Νιου Γιορκ Τάιμς τον Ιανουάριο του 2021. Και το επόμενο βιβλίο της, το Daisy Jones and the Six (2018), ασχολείται με τους θρύλους του παρελθόντος και συγκεκριμένα μια φανταστική ροκ μπάντα και την ταλαντούχα τραγουδίστριά της, παρουσιάζοντας την ιστορία τους μέσα από συνεντεύξεις στο ύφος ντοκιμαντέρ. Το βιβλίο αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, βραβεύτηκε και αναμένεται η μεταφορά του στη μικρή οθόνη από τα Amazon Studios, σε συμπαραγωγή της Ρις Γουίδερσπουν. Το 2021 κυκλοφόρησε το τελευταίο βιβλίο της Ριντ, το Μalibu Rising.

Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μαλακό Εξώφυλλο
0.25 κιλά


Γράψε μια αξιολόγηση