Λευκή μαγεία
zoom in
18.00€ -10% 16.20€

Είναι το δέκατο τέταρτο βιβλίο του Ν. Μαργιωρή και πρωτοεκδόθηκε το 1979 (δύο εκδόσεις). Σ’ αυτό γίνεται σαφέστατη και ξεκάθαρη διάκριση ανάμεσα στην λευκή και μαύρη μαγεία.
Μια διεξοδική ανάλυση που δείχνει το αγαθό και την διαφορά του από το αιώνιο κακό, τον λευκό μάγο που νικάει πάντα και σχετικά εύκολα τον μαύρο, τον κακό, τον μοχθηρό αντίπαλό του.
Επίσης μας δείχνει τον αγώνα του λευκού μάγου - θεραπευτή ο οποίος μέρα με την μέρα ανδρώνεται περισσότερο και μάλιστα ενισχύεται αυτόματα από την ίδια Μάνα φύση, που αδιάκοπα ενδιαφέρεται για το αρμονικό και για το τέλειο, πράγματα που μόνο ο λευκός μάγος αγαπάει.
Όπως περιγράφεται στο εν λόγω βιβλίο η λευκή και η μαύρη σκέψη είναι ενδεικτικές καταστάσεις της ψυχικής ποιοτικής εξέλιξης του συνανθρώπου και ότι είναι πια διαπιστωμένο, ότι όσο ο άνθρωπος εξελίσσεται, τόσο ο ψυχικός του κόσμος παύει να στρέφεται προς τα κατώτερα αγαθά της ύλης και κατά συνέπεια δεν πασχίζει να τα αποκτήσει με κάθε τρόπο. Από τη νικητήρια αυτή στιγμή της αποχής μας από την απόκτηση των πλάνων αγαθών της ύλης, η μαύρη σκέψη που τα επιζητούσε, απομακρύνεται από την εξουσία της και παραχωρεί τη θέση της στην άλλη αδελφή της, τη λευκή σκέψη.
Όταν αυτή η αλλαγή κάποια στιγμή πραγματοποιηθεί μέσα στον ψυχικό μας κόσμο, αρχίζει να κυριαρχείται η καθημερινή ζωή μας από την λευκή μαγεία. Λευκή μαγεία είναι η δύναμη που διεγείρει τις παγωμένες του οργανισμού αιθερικές δυνάμεις, που δίνουν στα φυσικοκύτταρά μας σφρίγος και ζωή. Αντίθετα η αδελφή της η μαύρη κοιμίζει και ναρκώνει τις μέσα μας δυνάμεις και δεν αφήνει τη ζωή ελεύθερα να αντλεί αυτά που έχει σαν ανάγκη της.
Ο άσπρος μάγος σαν στρατιώτης του καλού δίνει με την ψυχή του τις δυνάμεις που χρειάζεται ο άνθρωπος στη φυσική παράστασή του. Αντίθετα ο μαύρος μάγος ναρκώνει τις μέσα μας δυνάμεις και κόβει με κάθε τρόπο την απορρόφησή τους από το φυσικό μας σώμα, που τις γυρεύει για να ζήσει. Όποιος διαβάσει το βιβλίο αυτό θα πάρει θέση στον εξοντωτικό αγώνα ανάμεσα στο πνεύμα του Καλού και του Κακού.
Στο βάθος πρόκειται για ανθρωποεξέλιξη και ανθρωποπνευματοΰψωση. Ηθικοκυριαρχούμενος ο θνητός, μεταβάλλεται σε αυτοκυρίαρχο Χριστικό Όν και σβήνει τις μαύρες δυνάμεις που κάποτε τον κυριαρχούσαν.
Παρέχονται κατάλληλες προσευχές παρμένες από τα προαιώνια αρχεία των αγαθών και των αγίων όλης της ανθρωπότητας. Παρακλήσεις και επικλήσεις προς την άμμωμη Μονάδα, τον αγνό και αιώνιο Πλαστουργό και Πατέρα. Ο αναγνώστης εξέρχεται από τα γνωστά όρια της περιορισμένης αντίκρισης του κακού και προσλαμβάνει υπερούσιες δυνάμεις, με τις οποίες καταπολεμάει το επάρατο κακό σ’ όλες τις εκδηλώσεις του και τελικά με την βοήθεια του Θείου Πνεύματος ΚΑΤΑΝΙΚΑΕΙ.
Για να μπορέσει λοιπόν να αυτοϋψωθεί ο άνθρωπος στις πνευματικές Θείες περιοχές, μπορεί να χρησιμοποιήσει τα γραφέντα μέσα σε τούτο το βιβλίο. Οι αναγραφόμενοι εξορκισμοί και προσευχές, θα φουντώσουν τις μέσα του ληθαργούσες θείες - αγαθές - τέλειες και άγιες δυνάμεις του και θα αποδιώξει μόνιμα το κακό στα τάρταρα του κόσμου. Δοκίμασε φίλε αναγνώστη.

Νικόλαος Α. Μαργιωρής

Νικόλαος Α. Μαργιωρής (Συγγραφέας)

Ο σύγχρονος φιλόσοφος και πνευματικός δάσκαλος Νικόλαος Ν. Μαργιωρής (1913-1993) υπήρξε μία σύγχρονη πνευματική μορφή. Δίδαξε ακατάπαυστα επί σειρά δεκαετιών ενώ συνέγραψε πλείστα μεταφυσικά και πρακτικά συγγράμματα μεταξύ των οποίων: "Γένεση και θάνατος των κόσμων", "Μεταθανάτια ζωή", "Χριστοκεντρικός και χριστοκρατικός μυστικισμός", "Πατάτιος ο ταπεινός", "Η θειουργία διδάσκει τον αιώνιο δρόμο της ψυχής", "Δίτομη μεταφυσική εγκυκλοπαίδεια", "Μυστική διδασκαλία" (τρεις τόμοι), "Δραβίδες οι πρόγονοι των Ελλήνων", "Πυθαγόρεια Αριθμοσοφία", "Αποσυμβολισμός της ελληνικής μυθολογίας", κ.ά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
227
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.483 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση