Κριτήρια Συνεξέτασης Γλώσσας-Λογοτεχνίας Α' Β' Γ' Γυμνασίου
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Κριτήρια Συνεξέτασης Γλώσσας-Λογοτεχνίας Α' Β' Γ' Γυμνασίου

Με ολοκληρωμένες απαντήσεις - Νέο εξεταστικό Σύστημα 2019-2020

Δήμητρα Ιωαννίδη

Θεοδώρα Πυττερού

22.00€ -27% 16.06€

Το βιβλίο «Κριτήρια Συνεξέτασης Γλώσσας – Λογοτεχνίας για το Γυμνάσιο» αποτελεί ένα εργαλείο για εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές. Είναι ένας συλλογικός τόμος που περιλαμβάνει κριτήρια αξιολόγησης σύμφωνα με το νέο σύστημα αξιολόγησης – συνεξέτασης της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, ανά θεματικές ενότητες για τις τρεις τάξεις του Γυμνασίου μαζί με τις απαντήσεις τους.

Δήμητρα Ιωαννίδη (Συγγραφέας)

Η Δήμητρα Ιωαννίδη ολοκλήρωσε τις πανεπιστημιακές σπουδές της στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, έχοντας επιλέξει τη Νεοελληνική-Βυζαντινή κατεύθυνση. Έχει ειδικευτεί στη Διδακτική των φιλολογικών μαθημάτων και στη Διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης ή ξένης γλώσσας. Είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια και παράλληλα τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή φιλολογικών βοηθημάτων και εκπονεί μελέτες λαογραφικού περιεχομένου. Εργάζεται σε φροντιστηριακούς οργανισμούς και έχει συμμετάσχει σε συνέδρια και σεμινάρια διδακτικής των φιλολογικών μαθημάτων.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Θεοδώρα Πυττερού (Συγγραφέας)

Η Θεοδώρα Πυττερού γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Αποφοίτησε από το τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διδακτική στο τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ανοιχτού Πανεπιστημίου της Κύπρου. Έχει εξειδικευτεί στη Διδακτική των Φιλολογικών μαθημάτων και της Ειδικής Αγωγής. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και έχει λάβει μέρος σε συνέδρια και σεμινάρια διδακτικής. Συγγράφει εκπαιδευτικά βιβλία από το 2017.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
326
Διαστάσεις:
21x29
Βάρος:
0.25 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση