Κρήτη
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Κρήτη

Ταξιδιωτικός και αρχαιολογικός οδηγός

Ρεγγίνα Μουστεράκη

Ηράκλειο, Λασίθι, Ρέθυμνο, Χανιά:
Αρχαιολογικοί χώροι, μουσεία, κάστρα, μοναστήρια, σπήλαια, φαράγγια, οροπέδια, παραλίες, νησάκια, λίμνες, πόλεις και χωριά, χάρτες πόλεων, χάρτες νομών και διαδρομών.

Γιάννης Γιαννέλος

Γιάννης Γιαννέλος (Φωτογράφος)

Ο Γιάννης Γιαννέλος γεννήθηκε το 1962 στην Αθήνα. Ασχολήθηκε από νωρίς με τη φωτογραφία, αρχικά με τη φωτογραφία τοπίου και την αρχαιολογική φωτογραφία, συνεργαζόμενος με τον ΕΟΤ και πολλούς εκδοτικούς οίκους. Είναι ιδιοκτήτης Studio διαφημιστικής φωτογραφίας.

Κώστας Αδάμ (Φωτογράφος)


Ηλίας Γεωργουλέας

Ηλίας Γεωργουλέας (Φωτογράφος)

Ο Ηλίας Γεωργουλέας γεννήθηκε στην Καλαμάτα. Το 1986 σπούδασε φωτογραφία στο "Instituto Europeo di Design" στη Ρώμη. Το 1990 ανοίγει το δικό studio στο Nέο Ψυχικό σε ιδιόκτητο χώρο που διατηρεί μέχρι σήμερα. Eπαγγελματικά ασχολείται με την διαφημιστική, εκδοτική, αρχαιολογική φωτογραφία, & φωτογραφία έργων τέχνης. Συνεργάζεται με τους εκδοτικούς οίκους: "Εκδοτική Αθηνών", "Αδάμ", "Μέλισσα", Τ.Α.Π.Α (Αρχαιολογικές εκδόσεις του Υπουργείου Πολιτισμού), Ο.Π.Ε.Π. (Οργανισμός Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού). Έχει συνεργασθεί για την έκδοση Βιβλίων και Λευκωμάτων με Τράπεζες (Ε.Τ.Ε Πειραιώς), Υπουργεία (Πολιτισμού - Αιγαίου), Μονές ( Κουτλουμουσίου, Φιλανθρωπίνων,Αγίας Λαύρας), Μουσεία (αρχαιολογικά: Εθνικό, Ιωαννίνων, Πάτρας, Βυζαντινό Ιωαννίνων, Μπενάκη), Πινακοθήκες (Εθνική, Κουβουτσάκη) Galleries και άλλους. Επίσης έχει συνεργαστεί με το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Κοινωνία της πληροφορίας" σαν φωτογράφος ψηφιοποίησης. Περισσότερα στο www.geophoto.gr

Αγγελική Δουβέρη (Φωτογράφος)

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Σπούδασε Φωτογραφία στο Τ.Ε.Ι. Αθήνας και παρακολούθησε το Πρόγραμμα Erasmus στην Ecole Superieure Artistique Le ΄75΄ στις Βρυξέλλες, καθώς και το μάθημα φωτογραφίας στην Α.Σ.Κ.Τ. της Αθήνας. Έχει Master στη Φωτογραφία από το Πανεπιστήμιο του Westminster στο Λονδίνο. Βραβεύτηκε στο διαγωνισμό Lauderdale House το 2002 και συνεργάζεται με γκαλερί στη Γερμανία και την Ελλάδα. "Ο Γκιούλιβερ στην Ευρώπη", που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Διεθνή Μήνα Φωτογραφίας τον Οκτώβριο του 2007 στην Αθήνα είναι η πρώτη της ατομική έκθεση. Έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις και φεστιβάλ στην Ευρώπη εκθέτοντας φωτογραφία και βίντεο.

Ρεγγίνα Μουστεράκη (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
287
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.909 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση