Η Κατερίνα, το γουρουνάκι και άλλα ζώα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η Κατερίνα, το γουρουνάκι και άλλα ζώα

Κική Τζωρτζακάκη - Λυμπεροπούλου

15.21€ -10% 13.69€

Η Κατερίνα είναι ένα κοριτσάκι που μεγαλώνει στην πόλη. Όταν πηγαίνει διακοπές στο χωριό, βλέπει για πρώτη φορά γουρούνι και φωνάζει κατάπληκτη: ίιιι, ένα μεγάλο ποντίκι! Στη συνέχεια γνωρίζει και άλλα ζώα και μαθαίνει πολλά μυστικά για τη ζωή τους.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κική Τζωρτζακάκη - Λυμπεροπούλου

Κική Τζωρτζακάκη - Λυμπεροπούλου (Συγγραφέας)

Η Κική Τζωρτζακάκη - Λυμπεροπούλου γεννήθηκε το 1947 στην Τεγέα Αρκαδίας. Σπούδασε δασκάλα και άρχισε να διδάσκει από νεαρή ηλικία ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με τη συμβουλευτική γονέων. Από το 1967 εγκαταστάθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και εργάστηκε ως δασκάλα και κατόπιν ως διευθύντρια στο δημοτικό σχολείο του Λυκείου "Ο Κοραής". Έχει γράψει διδακτικά βιβλία για παιδιά του δημοτικού. Έχει δύο παιδιά και μια εγγονή.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Λιλιάνα Ρασιδάκη

Λιλιάνα Ρασιδάκη (Εικονογράφος)

Η εικονογράφος Λιλιάνα Ρασιδάκη- Μπουρατίνου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1928. Έζησε τα παιδικά της χρόνια μέσα στις δυσκολίες του πολέμου και της κατοχής. Αργότερα μπόρεσε να φοιτήσει στη Σχολή Καλών Τεχνών και να ασχοληθεί με το πιάνο. Έζησε πολλά χρόνια στο εξωτερικό: Στην Αυστρία, το Πακιστάν, τη Βραζιλία. Ζει και εργάζεται στο Ηράκλειο Κρήτης. Έχει δυο παιδιά και τρία εγγόνια.

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Ηράκλειο Κρήτης
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
51
Διαστάσεις:
21x30
Βάρος:
0.511 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση