Η αδράνεια
zoom in
10.00€ -10% 9.00€
Βαριανασαίνει, σκέφτεται πράγματα θλιβερά κι η αυτοπεποίθησή του βρίσκεται στο μηδέν. Είναι τόσο βαρύ αυτό το συναίσθημα, που πρέπει κάνει κάτι επειγόντως. Πρέπει να βγει από το τούνελ αμέσως, να κάνει οτιδήποτε για να αισθανθεί καλύτερα, οτιδήποτε, τα πάντα. Ίσως να πρέπει να πάρει τηλέφωνο τους γονείς του και να κλάψει -η αξιοπρέπεια δεν παίζει ρόλο τώρα- ίσως να πρέπει να δει έναν φίλο του, ίσως να πρέπει να τηλεφωνήσει ακόμα και σ΄ αυτήν· αλλά όχι, αυτό δεν μπορεί να το κάνει με τίποτα, αυτή θα είναι η απόλυτη παραδοχή της ήττας του, η απόλυτη ξεφτίλα - όχι, η ταπείνωση έχει και τα όριά της. Άλλωστε, το τελευταίο τηλεφώνημα το έκανε εκείνος τον Μάιο του ΄12.
Σωτήρης Μπουγιούκας

Σωτήρης Μπουγιούκας (Συγγραφέας)

Ο Σωτήρης Μπουγιούκας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Κοινωνική Εργασία, από το 2010 εκπαιδεύεται στην ψυχανάλυση. Σήμερα, ζει και εργάζεται ως επαγγελματίας υγείας στην Κηφισιά. "Η αδράνεια" είναι το πρώτο του βιβλίο και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
110
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.176 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση

Πολύ καλό βιβλίο πραγματικά. Η υποτιμημένη…

★ ★ ★ ★ ★

Πολύ καλό βιβλίο πραγματικά. Η υποτιμημένη ελληνική πεζογραφία μπορεί να βγάλει διαμάντια. Δεν είναι μόνο ο Μπουγιούκας, είναι ο Σωτάκης, ο Νικολαίδης και άλλοι.

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 06/02/2019)

Αν ήταν αλλιώς η τελευταία σελίδα ... θα έλεγα…

★ ★ ★ ★ ★

Αν ήταν αλλιώς η τελευταία σελίδα ... θα έλεγα πως είναι τέλειο. Πάντως είναι καλό όντως.

argy0044
(Αναρτήθηκε στις 11/02/2019)