Δερματολογία Έγχρωμο Εικονογραφημένο Εγχειρίδιο
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Δερματολογία Έγχρωμο Εικονογραφημένο Εγχειρίδιο

6η έκδοση

David J. Gawkrodger

Michael R. Ardern - Jones

33.00€ -4% 31.68€
 • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

  Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

 • ISBN:

  9789605832902

 • Κατηγορίες:

  Ιατρική

 • Έτος κυκλοφορίας

  2018

 • Εκδότης

  Παρισιάνου Α.Ε.

Η Δερματολογία: Εικονογραφημένο έγχρωμο εγχειρίδιο είναι το ιδανικό βοήθημα για τον σύγχρονο φοιτητή της ιατρικής, τον ειδικευόμενο, τον επιμελητή ιατρό δερματολογίας ή τον παθολόγο, τους νοσηλευτές ή τον γενικό ιατρό. Το θέμα παρουσιάζεται σε δισέλιδες ενότητες, οι οποίες καλύπτουν σημαντικές πτυχές της κλινικής δερματολογίας.

Οι εν λόγω ενότητες χρησιμοποιούν μια ανυπέρβλητη συλλογή έγχρωμων κλινικών φωτογραφιών όλων των κύριων δερματολογικών παθήσεων, κείμενο το οποίο είναι συνοπτικό, αλλά περιεκτικό, και πλαίσια για την υποβοήθηση της άμεσης πρόσβασης στις πληροφορίες και για την προετοιμασία για τις εξετάσεις. Συμπεριλαμβάνονται περιλήψεις της βασικής βιολογίας του δέρματος και των σχετικών επιστημών που υποστυλώνουν την κλινική πράξη, όπως επίσης και συμβουλές σχετικά με εδραιωμένες και αναδυόμενες θεραπείες των δερματολογικών παθήσεων, οι οποίες αντανακλούν την ολοένα και αυξανόμενη χρήση των τεχνολογικών μέσων. Επιπλέον, παρέχεται καθοδήγηση αναφορικά με δερματολογικές επείγουσες καταστάσεις.

Επεκτείνοντας την επιτυχία των προηγούμενων εκδόσεων, η 6η έκδοση αναθεωρήθηκε και ενημερώθηκε πλήρως. Χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης είναι τα εξής:

Νέα και ενισχυμένη κάλυψη των κύριων και αναδυόμενων κλάδων – μεταξύ των οποίων είναι ο καρκίνος του δέρματος, οι βιολογικές θεραπείες, η ψυχοδερματολογία, η δερματολογική χειρουργική, οι κοσμητικές επεμβάσεις, οι δερματοπάθειες των γεννητικών οργάνων, τα εξανθήματα στην κύηση, οι δερματοπάθειες που σχετίζονται με ζυμομύκητες, η δερματίτιδα εξ επαφής και οι επιδερμικές δοκιμασίες.

Σε όλο το βιβλίο προστέθηκαν καινούργια διαγράμματα και φωτογραφίες για τη βελτίωση της σαφήνειας και τη διασφάλιση της κατανοητής απεικόνισης των σημαντικών δερματολογικών παθήσεων.

Δημήτριος Ιωαννίδης (Επιμέλεια)


Δημήτρης Ρηγόπουλος (Επιμέλεια)

Η Δημήτρης Ρηγόπουλος είναι δερματολόγος-αφροδισιολόγος, αναπληρωτής καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δημήτρης Ιωαννίδης (Επιμέλεια)

"Δημήτρης Ιωαννίδης" είναι το ονοματεπώνυμο που διάλεξε κάποιος πολύ γνωστός για τη δουλειά του ως συγγραφέας, σεναριογράφος, σκηνοθέτης αλλά και προσωπικότητα της τηλεόρασης. Συγγραφέας ως τώρα άρθρων σε τηλεοπτικά περιοδικά και εφημερίδες, τριών βιβλίων με διάφορες ιστορίες και ενός με άρθρα του, ενός μυθιστορήματος και μίας μονογραφίας, περνά στον χώρο της ερωτικής λογοτεχνίας για πρώτη φορά με το βιβλίο του "Η κρυφή σεξουαλική ζωή της τάξης του ΄60".

David J. Gawkrodger (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Michael R. Ardern - Jones (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ελευθερία Κριτσωτάκη (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
150
Διαστάσεις:
29x21
Βάρος:
0.487 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση