Βαλκάνια 1989-2004
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Βαλκάνια 1989-2004

Ανασκόπηση γεγονότων (Αλβανία, Γιουγκοσλαβία, Βουλγαρία, Ρουμανία)

Χρήστος Αντωνιάδης

Η καταγραφή των γεγονότων και η σύνθεση των στοιχείων τους, οδηγούν στην ασφαλέστερη ερμηνεία των εξελίξεων και κατανόηση των παραγόντων διαμόρφωσης των εθνικών, πολιτικών, κοινωνικών και γεωπολιτικών κινήσεων.
Στο βιβλίο αυτό καταγράφονται τα γεγονότα, που έλαβαν χώρα στα Βαλκάνια, από το 1989 μέχρι το 2004 (για την Γιουγκοσλαβία η περίοδος είναι μεγαλύτερη).
Γίνεται σαφής αναφορά στις χώρες: Αλβανία, Γιουγκοσλαβία, Βουλγαρία, Ρουμανία, ενώ ο πρόλογος του βιβλίου είναι έργο του κ. Μπάμπη Μπίκα, ο οποίος είναι απεσταλμένος των ελληνικών μέσων ενημέρωσης στις χώρες τις Νοτιοανατολικής Ευρώπης, από το 1991 μέχρι σήμερα.

Χρήστος Αντωνιάδης

Χρήστος Αντωνιάδης (Συγγραφέας)

Ο Χρήστος Αντωνιάδης γεννήθηκε στην Καστοριά τον Δεκέμβριο του 1967. Είναι μελετητής και συγγραφέας βαλκανικών και διεθνών θεμάτων. Έχει επιμεληθεί το συλλογικό βιβλίο "Βαλκάνια, η μεγάλη τρικυμία, η νοτιοανατολική Ευρώπη του χθες και του σήμερα", που εκδόθηκε από τις εκδόσεις Κασταλία τον Μάιο 2018, και έχει συγγράψει το βιβλίο "Βαλκάνια 1989-2004". Επίσης, συνέγραψε και την πολιτειολογική μελέτη με θέμα: ΄προτάσεις για την μεταρρύθμιση του πολιτικού συστήματος΄, καθώς και πλήθος άρθρων ιδεολογικού, πολιτικού και διεθνούς ενδιαφέροντος, που δημοσιεύτηκαν σε αθηναϊκές και ηλεκτρονικές εφημερίδες.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Καβάλα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
240
Διαστάσεις:
25x17
Βάρος:
0.531 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση