Ασημένια σελίδα
zoom in

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ελένη Λαμνάτου (Συγγραφέας)

Η Ελένη Λαμνάτου γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα. Από μικρή έγραφε και δεν σταμάτησε μέχρι και σήμερα. Το 1994 πέρασε στην Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Το Δεκέμβριο του 2007 βραβεύτηκε με το Β΄Βραβείο Νουβέλας, ΠΕΛ.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Βασιλική Γεωργατζόγλου (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ανδρομάχη Διαμαντοπούλου - Φιλιππίδου (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μάριος Καρακατσάνης

Μάριος Καρακατσάνης (Συγγραφέας)

Ο Μάριος Καρακατσάνης είναι σύγχρονος Έλληνας συγγραφέας. Γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου του 1978 στον Πειραιά. Ανήσυχος από μικρό παιδί, τον έλκυε ανέκαθεν το παράξενο, το ανεξήγητο και το μεταφυσικό στοιχείο. Από νεαρή ηλικία του άρεσε να βλέπει ταινίες τρόμου, να ασχολείται με την ταχυδακτυλουργία και να γράφει ποιήματα. Σε ηλικία 13 ετών ξεκίνησε το πρώτο του έργο: μια ποιητική συλλογή όπου περιέγραφε -με το δικό του πάντα προσωπικό στυλ- τις σκέψεις, τις ανησυχίες, την αγωνία του, αλλά και τις προσωπικές του εμπειρίες, ευχάριστες και δυσάρεστες. Μεγαλώνοντας, συνέχισε να γράφει ασταμάτητα, καταφέρνοντας να περιορίσει σημαντικά την δυσλεξία του αλλά και να την εκμεταλλευτεί, μεταφέρνοντας όλες τις εικόνες που είχε στο μυαλό του σε γραπτό λόγο, όσο δύσκολο κι αν ήταν. Στο πανελλήνιο διαγωνισμό "Βραβεία Λογοτεχνίας του Φανταστικού "Larry Niven"" διακρίθηκε με την τρίτη (3η) θέση για συγγραφή νουβέλας. Στον επίσης πανελλήνιο διαγωνισμό "Ασημένια σελίδα 2015", έλαβε την πρώτη θέση με έπαινο στην κατηγορία διήγημα. Στο πρώτο συμπόσιο τέχνης της Unesco στην Ελλάδα με τίτλο Made by Artist 4, που περιλάμβανε τη βράβευση τεσσάρων αντιπροσώπων των τεχνών της ζωγραφικής, της γλυπτικής, της φωτογραφίας και της λογοτεχνίας, βραβεύτηκε ως εκπρόσωπος της λογοτεχνίας (2017). Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών (ΠΕΛ). www.marioskarakatsanis.gr
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Γιώργος Γιώτσας

Γιώργος Γιώτσας (Συγγραφέας)

Ο Γιώργος Γιώτσας είναι μια σύγχρονη φωνή στη λογοτεχνία του φανταστικού. Τα διηγήματα του έχουν διακριθεί σε πολλούς πανελλήνιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς (Diavasame.gr , Ars Nocturna, Συμπαντικές Διαδρομές, Esquire, Eyelands.gr, Μωραϊτης, Εντύποις) όπως και σε διεθνής (Writers Digest) και έχουν δημοσιευθεί σε συλλογές νέων λογοτεχνών. Το 2012 ο εκδοτικός Momentum εξέδωσε το πρώτο του βιβλίου, με τίτλο "Εκείνος που ψιθυρίζει πάνω από τα βουνά", μια συλλογή διηγημάτων φαντασίας και τρόμου στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα. Το 2015, oι εκδόσεις Λυκόφως εκδίδουν το "Εκ Νεκρών" το οποίο είναι το δεύτερο προσωπικό του βιβλίο και πρώτο μυθιστόρημα του. Το "Εκ Νεκρών" βραβεύτηκε και σε Πανελλήνιο διαγωνισμό με τον Α΄ Έπαινο καλύτερου μυθιστορήματος. Επίσης, ήταν υποψήφιο στα βραβεία βιβλίου Public, στις κατηγορίες "Καλύτερο Ελληνικό Μυθιστόρημα" και "Εξώφυλλο της χρονιάς". Το 2017, στη δεύτερη συνεργασία του, με τις εκδόσεις Λυκόφως, εκδίδεται το "Κάτω από το κρεβάτι", η δεύτερη προσωπική του συλλογή, με βραβευμένα και καινούρια διηγήματα φαντασίας και τρόμου, στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα. To "Κάτω από το κρεβάτι" αναδείχθηκε μέσω πανελλήνιας ψηφοφορίας, στα 10 καλύτερα βιβλία στην κατηγορία "Διήγημα" στα Public Book Awards 2018. Συνεχίζει να γράφει με συνέπεια, ενώ κατά καιρούς έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον περιοδικών όπως το Tv Zapping, το Mystery, η Athens Voice και το Esquire, όπου έχουν φιλοξενηθεί συνεντεύξεις και αφιερώματα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Φωτεινή Τέντη (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Στέφανος Ψαραδάκος (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Νεκτάριος Μπουτεράκος (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ν. Λάμπρου (Συγγραφέας)

O Νίκος Λάμπρου είναι γεννημένος το 1975. Έχει σπουδάσει προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών και ασχολείται με το γράψιμο, το θέατρο, τον ερασιτεχνικό κινηματογράφο και τα ηχογραφημένα βιβλία. Με το Κάστρο της Αυγής έχει κυκλοφορήσει τα, "Παιδιά σε δράση", "Με τα φτερά της φαντασίας", "Βάρβαροι", "Έγκλημα και τιμωρία" αλλά και μια συλλογή παιχνιδιών φαντασίας με τον τίτλο "Αφηγηματικό Σύστημα Παιχνιδιών" και με το Dark Side τα, "Νύχτα των Άστρων" και μια χιουμοριστική εφημερίδα τη Shelzar Times. Από το 2006, ασχολείται με το θέατρο. Το 2011, διακρίθηκε με το βραβείο Video Art για τη θεατρική παράσταση "Πρόσωπα που καίγονται" του Βασίλη Κατσικονούρη στο φεστιβάλ θεάτρου Κορίνθου. Ασχολείται με το ραδιοθέατρο και σε συνεργασία με την Ηχομυθία, έχει κυκλοφορήσει ή συμμετάσχει ως ηθοποιός σε 7 έργα. Το 2015 διακρίθηκε στον διαγωνισμό Ασημένια Σελίδα I των εκδοτικών οίκων: Μωραίτης και Εντύποις, κερδίζοντας το πρώτο βραβείο στην κατηγορία "Διήγημα" με το "Αποθήκη 1042".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Νίκος Ψαρράς (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
386
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.582 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση