Ανεξήγητο
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ανεξήγητο

Περιπλάνηση σε άγνωστους κόσμους

κ.ά.

Νατάσσα Βαρσάκη

Θανάσης Βέμπος

116.59€ -11% 103.77€
-Διάστημα -Αρχαία Ελλάδα -Εξωγήινη έρευνα -Ανεξήγητα φαινόμενα -Επιστήμη και τεχνολογία -Εσωτερική φιλοσοφία -Εναλλακτικές θεραπείες -Αρχαιολογία, αρχαίοι πολιτισμοί -Λαογραφία -Μυστήρια

Νατάσσα Βαρσάκη (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Θανάσης Βέμπος

Θανάσης Βέμπος (Συγγραφέας)

Ο Θανάσης Βέμπος γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα. Σπούδασε προγραμματισμό κομπιούτερ και δημόσια υγιεινή, προτού ασχοληθεί επαγγελματικά ως ερευνητής - δημοσιογράφος. Έχει μεταφράσει πολλά επιστημονικά βιβλία και άρθρα, ενώ έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 300 άρθρα με αντικείμενο τη διαστημική τεχνολογία, την αστροναυτική-αστρονομία, την οικονομία και τις επιπτώσεις της τεχνολογίας στην ανθρώπινη κοινωνία και ψυχολογία. Μιλά αγγλικά και ρωσικά. Συμμετείχε με την ελληνική ομάδα στην τελικά φάση επιλογής υποψηφίων για το πρόγραμμα West in Space ΄97 σε συνεργασία με τη Ρωσική Διαστημική Υπηρεσία. Έχουν κυκλοφορήσει δύο δικά του βιβλία επιστημονικής φαντασίας ("Ιστορίες κυβερνοπάνκ", εκδόσεις Ωρόρα - "Πέντε ρωγμές στο δίκτυο", εκδόσεις Λιβάνη). Το διήγημά του "Τα παιδιά του Κρόνου" κέρδισε το πρώτο βραβείο διηγημάτων ελληνικήςεπιστημονικής φαντασίας (Χρυσός Ικαρομένιππος) για το 1996. Η επιστημονική φαντασία αποτελεί μια από τις βασικές "έμμονες ιδέες" του, μαζί με το Διάστημα, το μέλλον, την κυβερνητική, τα ανεξήγητα φαινόμενα, τη βιοτεχνολογία, τη διεθνή πολιτική, την οικονομία και την εθνολογία. Μαζί με όλα αυτά, βρίσκει και το χρόνο να ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες, την αυτόνομη κατάδυση, το χειμερινό σκι και το ροκ εν΄ ρολ.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Σωκράτης Αικατερινίδης (Συγγραφέας)

Ο Σωκράτης Αικατερινίδης γεννήθηκε στο Λασίθι της Κρήτης. Φοίτησε στη Νομική Σχολή Αθηνών, αλλά σύντομα τον απορρόφησαν οι εμπορικές δραστηριότητες. Από το 1969 ασχολείται με την έρευνα των U.F.O.΄s. Το 1981-82 υπήρξε εκδότης του περιοδικού "UFO-Αστρική Επαφή". Έχει δημοσιεύσει περίπου 700 σχετικά άρθρα και έχει συνεργαστεί με τα περιοδικά "Ταχυδρόμος", "Κλικ", "Ρομάντζο", Cosmopolitan", "Colt", "Ναυτέλληνας", "Ανεξήγητο", "Τηλέραμα", "Ζώδια και Άστρα" κλπ. Έχει δώσει συνεντεύξεις σε τηλεοπτικές εκπομπές του Mega channel, ΣΚΑΙ, Star channel, Κανάλι 5 και ακόμη σε περιοδικά και εφημερίδες. Τέλος είναι συνεργάτης της διεθνούς επιστημονικής ομάδας έρευνας MUFON.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Έλια Μπαϊρακτάρη (Μεταφραστής)


Ιφιγένεια Δημητρίου (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόμος:
1 από 5
Δέσιμο:
Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες:
180
Διαστάσεις:
28χ21
Βάρος:
0.808 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση