Αν δεν κάνουμε αγώνα δεν θα μείνει ούτε σταγόνα!
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Αν δεν κάνουμε αγώνα δεν θα μείνει ούτε σταγόνα!

Ακριβή Λαζαρίνη

Ελισάβετ Σπύρου

14.71€ -11% 13.09€

Ένα βιβλίο με «δροσερή» εικονογράφηση που πραγματεύεται με χιούμορ κι ευαισθησία το πρόβλημα της αλόγιστης σπατάλης του Νερού. Μια έξυπνη ιστορία που προέκυψε και πάλι από την δουλειά των δύο εκπαιδευτικών συγγραφέων με τους μικρούς μαθητές τους και τον σεβασμό τους για το περιβάλλον! Ένα έμμετρο παραμύθι που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι αναγνώστες, γιατί τους δίνει και την ευκαιρία να ταξιδέψουν στον κόσμο του νερού με τα λυρικά τραγούδια που περιέχονται στο CD!


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Ακριβή Λαζαρίνη (Συγγραφέας)

Η Ακριβή Λαζαρίνη είναι νηπιαγωγός, με μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή, με συμμετοχές σε σεμινάρια περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και μετρά στο ενεργητικό της μεταφράσεις, επιμέλειες επιστημονικών κειμένων και παιδικών βιβλίων καθώς και την συγγραφή ενός ακόμα παιδικού εκπαιδευτικού βιβλίου με τίτλο: "Το Μελωδοχωριό θέλει μαέστρο".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ελισάβετ Σπύρου (Συγγραφέας)

Η Ελισάβετ Σπύρου είναι νηπιαγωγός, με πολυετή εμπειρία, σε ιδιωτικά και δημόσια νηπιαγωγεία και κυρίως στην διεξαγωγή περιβαλλοντικών προγραμμάτων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Έχει συμμετάσχει σε πλειάδα σεμιναρίων με θέμα το περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη και είναι μέλος της συγγραφικής ομάδας για τη δημιουργία εκπαιδευτικών πακέτων του Συμβουλίου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Ελληνικής Εταιρείας για την Πολιτιστική Κληρονομιά και το Περιβάλλον. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, εργάζονται μαζί στο 2ο Νηπιαγωγείο Καλυβιών, και αναλαμβάνουν προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση των μικρών μαθητών τους σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, δημιουργώντας τις βάσεις εκείνες στις οποίες θα στηριχθούν τα παιδιά για να γίνουν πολίτες με περιβαλλοντική και οικολογική συνείδηση.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Νίκη Λεωνίδου

Νίκη Λεωνίδου (Εικονογράφος)

Η Νίκη Λεωνίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε οπτική επικοινωνία σε σχολή καλών τεχνών στην Αγγλία. Ασχολείται με την εικονογράφηση παιδικού βιβλίου από το 2002. Περισσότεροι από 90 τίτλοι βιβλίων έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα και στις Η.Π.Α. με δουλειά της. Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών, της SCBWI, της ΙBBY και της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς. Περισσότερα στον ιστότοπο: www.nikileonidou.com.


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
24
Διαστάσεις:
24x24
Βάρος:
0.366 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση