Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Τεχνική υδρογεωλογία
(Υπόγεια νερά)
Συγγραφέας:   Κώστας Σ. Βουδούρης


Τεχνική υδρογεωλογία
Το παρόν σύγγραμμα απευθύνεται σε γεωλόγους, πολιτικούς μηχανικούς, γεωπόνους και περιβαλλοντολόγους που ασχολούνται με θέματα υπόγειου νερού και διαχείρισης υδατικών πόρων γενικότερα.

25χ18 εκ., 429 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 550 (Γεωλογία ), 551.48 (Υδρολογία)
ISBN: 978-960-418-407-1
ISBN (10ψήφιο): 960-418-407-5
Βάρος: 0.979 κιλά
Εκδότης: Τζιόλα
Έτος Κυκλοφορίας: 2013
Γράψε τη δική σου κριτική
28.70
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

25.83
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Βουδούρης, Κώστας Σ.
Ο Κώστας Βουδούρης γεννήθηκε στο Μποζικά Κορινθίας και αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Κιάτου με βαθμό "Λίαν Καλώς". Το 1982 πήρε το πτυχίο του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και το 1993 το πτυχίο του τμήματος Μαθηματικών του ίδιου Πανεπιστημίου. Το 1995 ανακηρύχθηκε Διδάκτοραςτου τομέα Γεωφυσικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας του τμήματος Γεωλογίαςτου Πανεπιστημίου Πατρών με βαθμό "Άριστα". Το 1999 παρακολούθησε πρόγραμμα ανοικτής εξ αποστάσεως Εκπαίδευσης στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και είναι κάτοχος Πιστοποιητικού Μεταπτυχιακής Επιμόρφωσης. Υπήρξε υπότροφος του Ι.Κ.Υ. κατά τα έτη 1989-92 για την εκπόνηση της διδακτορικής διατριβής του και κατά τα έτη 1999-2000 για μεταδιδακτορική έρευνα στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Είναι μέλος σε επιστημονικές Εταιρείες και Σωματεία, όπως Ελληνική Γεωλογική Εταιρεία (ΕΓΕ), Διεθνής Ένωση Υδρογεωλόγων (ΙΑΗ), Ελληνική Υδροτεχνική Ένωση (ΕΥΕ), Ελληνική Επιτροπή Υδρογεωλογίας, ΓΕΩΤΕΕ, Ελληνική Επιτροπή Διαχείρισης Υδατικών Πόρων (ΕΕΔΥΠ), Διεθνής Εταιρεία Μαθηματικής Γεωλογίας (ΙΑΜG), Διεθνής Εταιρεία Περιβαλλοντικής Υδρολογίας (ΙΑΕΗ), Ευρωπαϊκή Εταιρεία Υδατικών Πόρων (ΕWRΑ) κ.λπ. Έχει εμπειρία ως Γεωλόγος σε εταιρεία γεωτρήσεων και ως επαγγελματίας Γεωλόγος σε τεχνικό γραφείο υδρογεωλογικών μελετών. Παρακολούθησε και δίδαξε σε πολλά σεμινάρια. Έχει μετάσχει σε 15 ερευνητικά προγράμματα σχεδόν όλα για υδατικούς πόρους που εκπονήθηκαν από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο κ.λπ. Έχει μετάσχει συνολικά σε 50 Συνέδρια ή Επιστημονικές Ημερίδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει δημοσιεύσει πάνω από 90 εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων σε θέματα διαχείρισης υδατικών πόρων, υδρογεωλογίας, υδρολογικών ισοζυγίων και ποιότητας υπόγειων νερών. Εκλέχθηκε Λέκτορας το 2003 και Επίκουρος Καθηγητής το 2008 στο Τμήμα Γεωλογίας του ΑΠΘ, όπου διδάσκει Υδρογεωλογία Περιβάλλοντος, Εκμετάλλευση και Διαχείριση Υπόγειου νερού, Ρύπανση υπόγειων νερών και Γεωθερμία σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.