Όσα ποτέ δεν είπαμε
zoom in
17.98€ -27% 13.13€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789606769894

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2013

  • Εκδότης

    Ωκεανός

Σε έναν ξενώνα-ησυχαστήριο, συναντιούνται τρεις φίλοι. Ο Τάσος Καλαβρυνός, δημοσιογράφος, η Ευρυδίκη Ζησίμου, δικηγόρος και η Χρύσα Παπαστάμου, μεταφράστρια. Με αφορμή τα γενέθλια της Χρύσας, οι τρεις παιδικοί φίλοι θα κληθούν να αναμετρηθούν με πληγές, απωθημένα και καταστάσεις του παρελθόντος που απλώνουν απειλητικά τον ιστό τους στο σήμερα. Ένα βαρύ, ένοχο μυστικό έρχεται στην επιφάνεια και απειλεί να τινάξει στον αέρα τα πάντα. Ένα νέο πρόσωπο, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Δελής, εμφανίζεται ξαφνικά στο προσκήνιο, ανατρέποντας τις ισορροπίες και δημιουργώντας νέες. Φιλία και έρωτας, πάθη και μίση θα μπλεχτούν σε ένα ανεξέλεγκτο γαϊτανάκι καταιγιστικών αποκαλύψεων το οποίο παρασέρνει τα πάντα. Τέσσερεις άνθρωποι, που καλούνται από τη μοίρα να επαναδιαμορφώσουν ο καθένας το δικό του σήμερα. Τί θα είναι ίδιο στο τέλος;

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τάσος Αγγελίδης - Γκέντζος

Τάσος Αγγελίδης - Γκέντζος (Συγγραφέας)

Ο Τάσος Αγγελίδης - Γκέντζος γεννήθηκε στην Κολονία και μεγάλωσε στην Καβάλα, όπου τελείωσε το δημοτικό, το γυμνάσιο και το λύκειο. Αποφοίτησε από το Φιλολογικό Τμήμα της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ με μαθήματα ειδίκευσης από τους τομείς της Κλασικής Φιλολογίας και της Μεσαιωνικής και Νεότερης Ελληνικής Φιλολογίας. Παρακολούθησε μεταπτυχιακά μαθήματα στη Νεοελληνική Ποίηση και Πεζογραφία και στη Βυζαντινή Ιστορία. Δίδαξε για χρόνια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Σήμερα εργάζεται ως φιλόλογος στο Πρώτο Λύκειο του Αμερικανικού Κολεγίου "Ανατόλια", έχοντας παράλληλα αναπτύξει πολλές εξωσχολικές δραστηριότητες γύρω από τα ταξίδια, τα Μ.Μ.Ε. και τον πολιτισμό. Του αρέσει να αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικές εφημερίδες και να γράφει κριτικές για θεατρικές παραστάσεις. Η εβδομαδιαία εκπομπή του στο Δημοτικό Ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης fm 100,6 τον γεμίζει αισιοδοξία και χαρά. Το πρώτο του μυθιστόρημα "Το Κουζλούκι και ο πάππος ο Τζότζος" κυκλοφόρησε το 2009, για να ακολουθήσει το 2011 το μυθιστόρημα "Ψυχές που δεν τις ζέστανε η αγάπη" και στη συνέχεια το 2013 το μυθιστόρημα "Γλυκιά Εκδίκηση" - και τα τρία από τις Εκδόσεις Ωκεανός.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ευρυδίκη Αμανατίδου

Ευρυδίκη Αμανατίδου (Συγγραφέας)

Η Ευρυδίκη Αμανατίδου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963. Σπούδασε στη Νομική Σχολή. Ανάμεσα στα άλλα, ασχολήθηκε με μεταφράσεις, την έκδοση ενός εξειδικευμένου νομικού περιοδικού σχετικού με την εγκληματολογία και τη συγγραφή, καθώς και με τη διοργάνωση παιδικών θεατρικών παραστάσεων σε σχολεία. Έχει βραβευτεί από το Υπουργείο Πολιτισμού για το θεατρικό της έργο "Ένα καπέλο για τον καθηγητή". Έχει τύχει τιμητικής διάκρισης στο Λασκαρίδειο Διαγωνισμό Διηγήματος. Είναι τακτικό μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών. Έργα της που έχουν εκδοθεί είναι τα: "Ένα καπέλο για τον καθηγητή" και "Στη Μεσόγειο κολυμπούν παράξενοι θεοί".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Δημήτρης Νίκου

Δημήτρης Νίκου (Συγγραφέας)

Ο Δημήτρης Νίκου γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα, όπου και ζει. Έκανε σπουδές ηχοληψίας και παράλληλα, αρθρογραφεί από το 2005 σε περιοδικά και εφημερίδες, γράφοντας κυρίως για μουσική. Σήμερα, είναι μόνιμος συντάκτης του περιοδικού "City Uncovered". Η νουβέλα "Βόλτα στο φεγγάρι" είναι το πρώτο της βιβλίο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Χρυσούλα Λουλοπούλου

Χρυσούλα Λουλοπούλου (Συγγραφέας)

Η Χρυσούλα Λουλοπούλου γεννήθηκε το 1962 στη Δράμα. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ζει στην Κατερίνη με τα δυο της παιδιά όπου και εργάζεται στη δημόσια εκπαίδευση. Η πρώτη ευγενική αλήθεια είναι το πρώτο της μυθιστόρημα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
506
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.605 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση