Shoot me
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Shoot me

[ένα τελευταίο κλικ] Μυθιστόρημα

Λουκάς Μέξης

12.00€ -35% 7.80€

«Απλά μπήκα στο σπίτι, πέταξα λίγα ρούχα σε ένα σακίδιο και την έκανα. Δεν άντεχα άλλο. Αλλά δεν έχει σημασία αυτό. Σημασία έχει ότι τώρα είμαι εδώ».

Ο Αλέξανδρος μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα. Πληγωμένος, με άδειες τσέπες και ένα μόνο πράγμα να τον κρατάει όρθιο: η φωτογραφική του μηχανή. Πριν χρόνια ξεκίνησε να πατάει το μαγικό της κουμπάκι και να απαθανατίζει στιγμές που κρύβουν ιστορίες. Και θέλει να τραβήξει ακόμα πολλές, αν είναι να ολοκληρώσει το φωτογραφικό του άλμπουμ που παραμένει ημιτελές. Του λείπουν τριανταπέντε. Από πού να ξεκινήσει;

Αυτός, μια φωτογραφική μηχανή και η μοτοσικλέτα του αρχίζουν ένα ταξίδι που μέσα από τα κλικ οδηγείται στο χάος. Ναρκωτικά, σχιζοφρενείς σερβιτόροι, κομπλεξικοί ντόπιοι. Τι όμως χωρίζει αυτά τα κλικ σε κεφάλαια; Οι γυναίκες. Εξαιτίας τους θα βρεθεί κυνηγημένος στα σοκάκια της Μυκόνου, θα κλάψει ακούγοντας τις πιο τραγικές τους ιστορίες κι απότομα θα γυρίσει στην Αθήνα μπλεγμένος σε μια ζωή που δε περίμενε ποτέ ότι θα ζήσει.

Όλα αυτά μέσα από φωτογραφίες, μέχρι την τελευταία. Αυτό είναι εξάλλου και το άγχος του: ποιο θα είναι το τελευταίο του κλικ.

Λουκάς Μέξης

Λουκάς Μέξης (Συγγραφέας)

Ο Λουκάς Μέξης γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα, όπου μεγάλωσε, αν και τον πηγαινόφερναν οι γονείς του Νέα Μάκρη-Πάρνηθα για να συνδυάσει βουνό και θάλασσα. Ενώ πήγαινε ακόμη στο σχολείο, άρχισε να γράφει -κυρίως επειδή δεν μπορούσε να σχεδιάσει. Είχε μεγάλο καημό επειδή λάτρευε τα κόμικς, κι έψαχνε τρόπο να δουλέψει σε αυτόν το χώρο. Εργάστηκε στο E-Sense, στο Mosquito, στο Υποβρύχιο. Από το κόμικ φανζίν Όμικρον Αρνητικό γνώρισε τον Γιώργο Μελισσαρόπουλο και συνεργάστηκαν σε χίλια πράγματα, ώσπου δημιούργησαν μαζί το πρώτο ελληνικό flash webcomic. Έτσι, σήμερα ο Λουκάς εκδίδει σε εβδομαδιαία βάση το Χάρτινο κόσμο (http://www.xartinos.gr). Αυτήν τη στιγμή είναι συνεργάτης της IMAKO. Παράλληλα, τρέχει με κάποια σενάρια για την τηλεόραση και ανανεώνει ένα blog. Κι όμως, η μητέρα του τον αποκαλεί ακαμάτη και οι γυναίκες αχαΐρευτο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
298
Διαστάσεις:
14x21
Βάρος:
0.462 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση