Μαρία Κάλλας (1923-1977)
zoom in
Περιέχονται τα κείμενα: - Χρήστος Σιάφκος, "Πάθος για τελειότητα" - Γιάννης Σβώλος, "Αποτιμώντας το έργο της" - Χρήστος Σιάφκος, Φώτης Απέργης, "Τα εν οίκω εν δήμω" - Βασίλης Κ. Καλαμαράς, "Βιβλιογραφία" - Άρης Μαλανδράκης, "Η Κάλλας στην οθόνη" - "Η καλλιτεχνική διαδρομή της"

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Χρήστος Σιάφκος

Χρήστος Σιάφκος (Συγγραφέας)

Ο Χρήστος Σιάφκος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1953 και σπούδασε δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο του Παλέρμο στη Σικελία της Ιταλίας. Έχει εργαστεί αρχικά ως ρεπόρτερ και στη συνέχεια ως υπεύθυνος τμημάτων και αρχισυντάκτης σε εφημερίδες και περιοδικά, σχεδόν πάντα στο χώρο του πολιτιστικού ρεπορτάζ. Συνεργάζεται πλέον με το "Επτά" της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας. Στη λογοτεχνία εμφανίστηκε το 1999 με το μυθιστόρημα "Ένας χωρισμός" (Αστάρτη). Έχει μεταφράσει μυθιστορήματα, δοκίμια και ποίηση από τα ιταλικά.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Φώτης Απέργης

Φώτης Απέργης (Συγγραφέας)

Ο Φώτης Απέργης γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και δημοσιογραφία. Από το 1982 εργάζεται ως πολιτιστικός συντάκτης στην Ελευθεροτυπία. Έχει συνεργαστεί με περιοδικά και έχει επιμεληθεί δημοσιογραφικές και μουσικές εκπομπές στην κρατική τηλεόραση και στους ραδιοσταθμούς: "Flash", ΕΡΑ 2, ΕΡΑ 4, Κανάλι 15, "Σταθμός" και, τα τελευταία χρόνια, "Κόσμος" της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Το 1997 ανέλαβε υπεύθυνος του πολιτιστικού τμήματος της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας. Από το 2002 είναι αρχισυντάκτης του ένθετου πολιτιστικού περιοδικού "7".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Βασίλης Κ. Καλαμαράς (Συγγραφέας)

Ο Βασίλης Καλαμαράς είναι δημοσιογράφος και κριτικός βιβλίου στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία". Έχει εκδώσει τρεις ποιητικές συλλογές στις εκδόσεις "Καστανιώτη".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Άρης Μαλανδράκης (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Γιάννης Σβώλος (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Γιώργος Τζεδάκις (Επιμέλεια)


Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
192
Διαστάσεις:
19χ14
Βάρος:
0.32 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση