Η επιστροφή των παιδιών του φωτός
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η επιστροφή των παιδιών του φωτός

Προφητείες των Ίνκας και των Μάγιας για έναν καινούργιο κόσμο

Judith Bluestone Polich

15.90€ -26% 11.77€

Οι Ίνκας και οι Μάγιας θεωρούσαν τους εαυτούς τους «παιδιά του φωτός» που έφτασαν από τα ουράνια βασίλεια. Οι προφητείες τους αναφέρονται σε μια εποχή μεγάλης πνευματικής αφύπνισης. Προφητεύουν ότι θα έρθει μια περίοδος κατά την οποία θα ανοίξουν και πάλι οι πύλες που οδηγούν στην ανώτερη συνειδητότητα. Η εποχή αυτή είναι η δική μας. Ο θεϊκός σπόρος που ενυπάρχει στον άνθρωπο αρχίζει να αφυπνίζεται και ο σύγχρονος πολιτισμός αρχίζει να αντιλαμβάνεται τις δυνατότητες που έχει ο άνθρωπος, τις οποίες γνώριζαν οι αρχαίοι. Στο βιβλίο αυτό υπάρχουν επίσης τεχνικές για την αφύπνιση των δυνατοτήτων μας με τη βοήθεια του διαλογισμού, των ονείρων και της ενέργειας που υπάρχει στους ιερούς τόπους.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Δημήτρης Κουτσούκης

Δημήτρης Κουτσούκης (Μεταφραστής)

Ο Δημήτρης Κουτσούκης ασχολείται ενεργά με τον εσωτερισμό επί είκοσι και πλέον χρόνια. Διαλέξεις, σεμινάρια διαλογισμού και αναδρομών σε προηγούμενες ζωές, θεραπείες, ταξίδια με ομάδες αναζητητών σε τόπους δύναμης (Αίγυπτο, Αγίους Τόπους, Ιορδανία, Συρία κ.ά.), μεταφράσεις βιβλίων μεταφυσικής και η συγγραφή αποτελούν τομείς της δραστηριότητάς του.

Judith Bluestone Polich (Συγγραφέας)

H Tζούντιθ Mπλούστοουν Πόλιχ είναι δικηγόρος, επιχειρηματίας και ποιήτρια, αλλά πάνω απ΄ όλα έχει αφοσιωθεί στην αναζήτηση του "Mεγάλου Mυστηρίου". Δίνει διαλέξεις και σεμινάρια σε πολλές πόλεις των HΠA κι έχει βραβευτεί για το συγγραφικό της έργο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
222
Διαστάσεις:
20.5x14
Βάρος:
0.277 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση