Τα απόκρυφα των Illuminati
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Τα απόκρυφα των Illuminati

Ο μόνος πλήρης και τεκμηριωμένος οδηγός των μυστηρίων και των συμβόλων του μπεστ σέλερ "Οι πεφωτισμένοι"

Dan Burstein

Arne de Keijzer

19.17€ -26% 14.19€
Σχεδιασμένος και γραμμένος στη λογική του βιβλίου "Τα απόκρυφα του Κώδικα Ντα Βίντσι", ο οδηγός αυτός δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα που δημιουργεί το άλλο δημοφιλές μυθιστόρημα του Νταν Μπράουν "Οι πεφωτισμένοι. Τα απόκρυφα των Illuminati" μάς μεταφέρουν στη Ρώμη της μπαρόκ περιόδου, στα άδυτα του Βατικανού, στα ερμητικά κλειστά παπικά διαμερίσματα, εκεί όπου οι μυστικές θρησκευτικές σέχτες αλλάζουν τις μοίρες του κόσμου, εκεί όπου ο μεγαλύτερος δημιουργός της εποχής, ο Μπερνίνι, δημιουργεί τα περίφημα αγάλματα και κτήρια με τους μυστικούς συμβολισμούς. Όπως και στο προηγούμενο βιβλίο που επιμελήθηκε ο Νταν Μπέρσταϊν, εξέχοντες ιστορικοί, θεολόγοι, φιλόσοφοι, επιστήμονες, αρχαιολόγοι, θεωρητικοί της τέχνης, γλωσσολόγοι, αποκρυφιστές και συγγραφείς συζητάνε και αναλύουν το μυθιστόρημα του Νταν Μπράουν και την εποχή στην οποία αυτό διαδραματίζεται, διαχωρίζοντας την αλήθεια από το ψέμα και δημιουργώντας ένα ερεθιστικό, γοητευτικό και ευκολοδιάβαστο βιβλίο.
Ερρίκος Μπαρτζινόπουλος

Ερρίκος Μπαρτζινόπουλος (Μεταφραστής)

Ο Ερρίκος Μπαρτζινόπουλος ξεκίνησε τη δημοσιογραφία το 1963 στην εφημερίδα "Βήμα", όπου ασχολήθηκε αποκλειστικά σχεδόν με το δικαστικό ρεπορτάζ. Το 1973 μετακινήθηκε στα "Νέα", όπου έμεινε ως τα τέλη του 1986 ως κοινοβουλευτικός συντάκτης και υπεύθυνος για ένα διάστημα των ΄Μικροπολιτικών΄. Το 1979 ήταν ένας από τους τέσσερις δημοσιογράφους που εξέδωσαν τη σατιρική εφημερίδα "Το Ποντίκι", από την οποία αποχώρησε τον Αύγουστο του 1987. Από τον Σεπτέμβριο του 1987 εργαζόταν στην εφημερίδα "΄Εθνος" όπου για είκοσι χρόνια υπήρξε ο βασικός αρθρογράφος της, διατηρώντας παράλληλα και την προσωπική στήλη "Έτσι τα βλέπω". Είχε μεταφράσει πάνω από 150 βιβλία, μεγάλων συγγραφέων από Πούσκιν, Όσκαρ Ουάιλντ, Μαρκ Τουέιν, Φόκνερ, Έρμαν Έσσε και Νόρμαν Μέιλερ έως Κόναν Ντόιλ, Κάρολ Τζόις Όουτς, Ρουθ Ρέντερ. Ντ. Π. Τζέιμς, Μάικλ Μουρ, Μπανάνα Γιοσιμότο.

Ελένη Αστερίου (Μεταφραστής)


Dan Burstein

Dan Burstein (Συγγραφέας)

Ο Νταν Μπέρσταϊν είναι βραβευμένος δημοσιογράφος και συγγραφέας και έχει γράψει βιβλία με θέματα που εκτείνονται από την Κίνα και την Ιαπωνία μέχρι την επανάσταση της ψηφιακής τεχνολογίας. Τελευταία ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων για το μέλλον του διαδικτύου, τη διαμόρφωση ιστοσελίδων και τη νανοτεχνολογία. Είναι ιδρυτής του Millennium Technology Ventures, μιας επιχείρησης επενδύσεων εταιρικών συμμετοχών με έδρα τη Νέα Υόρκη που επενδύει σε καινοτόμες εταιρείες. Ο Μπέρσταϊν γράφει συχνά για το μυστήριο και την πολυπλοκότητα του μέλλοντος. "Τα απόκρυφα του Κώδικα Ντα Βίντσι" είναι το πρώτο βιβλίο του που επικεντρώνεται σε μυστήρια και πολυπλοκότητες του παρελθόντος.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Arne de Keijzer (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
540
Διαστάσεις:
20.5x14
Βάρος:
0.68 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση