Διαχείριση ανθρώπινων πόρων
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Διαχείριση ανθρώπινων πόρων

David Firth

15.00€ -10% 13.50€

"...Το σημαντικό στοιχείο σε μια επικοινωνία είναι το να ακούτε αυτά που δεν λέγονται..."
Η Διαχείριση των Ανθρωπίνων Πόρων μπορεί να είναι μια απόλαυση, αλλά όλοι γνωρίζουμε πως μπορεί να γίνει και εφιάλτης.
Η πραγματικότητα είναι ότι οι άνθρωποι είναι απρόβλεπτα, πολύπλοκα και ασυνεπή όντα, τα οποία ποτέ δεν αντιδρούν με τον τρόπο που αναμένετε. Επίσης απέχουν κατά πολύ από το να είναι άγραφοι πίνακες. Έχουν όλων των ειδών τα πράγματα στο κεφάλι τους, η πλειοψηφία των οποίων προέρχονται από παρελθοντικές εμπειρίες, που μπορεί να είναι αλλά μπορεί και να μην είναι σε συμφωνία με αυτό που έχει τα καλύτερα αποτελέσματα σε μία εταιρεία.
Το βιβλίο αυτό σας παρέχει οτιδήποτε χρειάζεστε για να καταλάβετε και να βοηθήσετε τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας. Όντας ένας Έξυπνος άνθρωπος και Διευθυντής, μπορείτε να γίνετε ο πιο ριζοσπαστικός παράγοντας για τις πιο θετικές αλλαγές στην εταιρεία σας.

Τριάδα Αναγνωστίδου (Μεταφραστής)


David Firth

David Firth (Συγγραφέας)

Ο David Firth είναι ένας σύμβουλος διεθνούς εμβέλειας, συγγραφέας και ομιλητής συνεδρίων , ο οποίος ασχολείται με την ατομική αλλά και την ομαδική αφοσίωση εναγκαλισμού με το μέλλον. Είναι ο προϊστάμενος μιας διεθνούς εταιρείας συμβούλευσης, της Treefrog, η οποία εξειδικεύεται στα θέματα της αλλαγής. Είναι συγγραφέας των βιβλίων, "The Corporate Fool", "Corporate Voodoo και Smart Things to Know about Change".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
226
Διαστάσεις:
22x15
Βάρος:
0.341 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση