Η Λάουρα και το μυστικό της Αβεντέρας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η Λάουρα και το μυστικό της Αβεντέρας

Peter Freud

Ο κόσμος μας κινδυνεύει. Μόνο ένας άνθρωπος μπορεί ν΄ αλλάξει την πορεία των πραγμάτων: η Λάουρα, ένα συνηθισμένο κορίτσι αλλά και ολότελα διαφορετικό από τ΄ άλλα.
Την ημέρα που κλείνει τα δεκατρία της χρόνια κάνει μια φοβερή ανακάλυψη: είναι προορισμένη για μια σπουδαία αποστολή. Να βρει το Δισκοπότηρο της Φώτισης που έχουν κλέψει οι Δυνάμεις τους Σκότους από τη μυθική Αβεντέρα.
Η Λάουρα κρατάει στα χέρια της τις τύψες της Γης και όλης της ανθρωπότητας...
Μια σύγχρονη περιπέτεια φαντασίας που θα γοητεύσει τα παιδιά, αν καταφέρουν ν΄ αρπάξουν το βιβλίο απ΄ τα χέρια των γονιών τους...

Μαρία Αγγελίδου

Μαρία Αγγελίδου (Μεταφραστής)

Η Μαρία Αγγελίδου γεννήθηκε το 1957 στην Αθήνα. Εργάστηκε για αρκετά χρόνια στο βιβλιοπωλείο "Χνάρι", επί της οδού Κιάφας, για να αφοσιωθεί, στη συνέχεια, στη συγγραφή και τη μετάφραση βιβλίων. Διετέλεσε πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Επαγγελματιών Μεταφραστών και μέλος του Δ.Σ. του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου, μεταξύ 2000-2004.


Peter Freud

Peter Freud (Συγγραφέας)

Ο Πέτερ Φρόιντ από το 1980 εργάζεται στη βιομηχανία του κινηματογράφου. Αρχικά διετέλεσε διευθυντής σε διάφορες κινηματογραφικές αίθουσες του Βερολίνου ενώ στη συνέχεια ασχολήθηκε με τη διανομή. Από το 1993 εργάζεται στην εταιρεία Phoenix Film ως παραγωγός για την κρατική και την ιδιωτική τηλεόραση. Επίσης, ασχολείται με τη συγγραφή σεναρίων. Έχει εκδώσει αρκετά μυθιστορήματα βασισμένα στις ταινίες του.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
522
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.78 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση