Απόδραση από τη Γη
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Απόδραση από τη Γη

Peter Ackroyd

Μόλις 60 χρόνια μετά την κατάκτηση των ουρανών η ακόρεστη περιέργεια της ανθρωπότητας έστειλε το πρώτο διαστημόπλοιο στο διάστημα. Αλλά πώς; Γιατί; Τι έχουμε βρει; Που θα γίνονται οι εξερευνήσεις στο μέλλον; Οι απαντήσεις δε βρίσκονται μόνο «εκεί έξω», είναι και στις σελίδες αυτού του βιβλίου. Προετοιμαστείτε για εκτόξευση. . . πρόκειται να αποδράσετε από τη Γη.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Ευαγγελία Θ. Μαυρικάκη (Μεταφραστής)

Η Ευαγγελία Μαυρικάκη είναι Επίκουρη Καθηγήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Αποφοίτησε από το Βιολογικό Τμήμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1990 και το 1998 αναγορεύτηκε διδάκτορας από το ίδιο Τμήμα. Είναι μέλος της συγγραφικής ομάδας των νέων σχολικών εγχειριδίων βιολογίας Α΄ και Γ΄ Γυμνασίου (2007-2008). Τα επιστημονικά και ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται στην Αγωγή Υγείας και στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, καθώς και σε θέματα που αφορούν τις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας της Βιολογίας.

Peter Ackroyd

Peter Ackroyd (Συγγραφέας)

Ο Πήτερ Ακρόυντ γεννήθηκε το 1949 στο Λονδίνο. Έχει γράψει βραβευμένες βιογραφίες κορυφαίων ποιητών και πεζογράφων, όπως του Σαίξπηρ, του Έζρα Πάουντ, του Τ.Σ. Έλιοτ, του Τσαρλς Ντίκενς και του Τζέφρυ Τσόσερ, καθώς και μελέτες που αφορούν το έργο και τη δράση σημαντικών προσωπικοτήτων, όπως του Τόμας Μορ, του Ουίλλιαμ Τέρνερ και του Ισαάκ Νεύτωνα. Εκτός από σπουδαίος βιογράφος και παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών. Έχει διακριθεί με τον τιμητικό τίτλο CBE από τη βρετανική κυβέρνηση για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει στην αγγλόφωνη λογοτεχνία. Έχει επίσης συγγράψει μια συναρπαστική "βιογραφία" του Λονδίνου και μια μελέτη για τον Τάμεση.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
144
Διαστάσεις:
26x20
Βάρος:
0.693 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση