Ο θρόνος των βασιλέων
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο θρόνος των βασιλέων

Ιστορικό μυθιστόρημα

Peter Berling

Βρισκόμαστε στα 1250 μ.Χ., εποχή της Ζ΄ Σταυροφορίας. Ο βασιλιάς της Γαλλίας φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει το όνειρο όλων των μεγάλων ηγεμόνων της Ευρώπης, την απελευθέρωση των Αγίων Τόπων. Ωστόσο, μυστικές συμφωνίες στις Αυλές της Δύσης και σκοτεινές συνωμοσίες στα παλάτια της Ανατολής φέρνουν ένα σωρό εμπόδια στο δρόμο του. Θαρρεί κανείς πως όλα συμβαίνουν για να γνωρίσει ο Λουδοβίκος Θ΄ τον Ροτζ και τη Γιέζα, τα παιδιά του Γκράαλ.
Από τους ευγενείς μα αδίστακτους ιππότες ως τους φοβερούς και τρομερούς ασασίνους, απ΄ τους πρίγκιπες της Δύσης ως τους σουλτάνους της Ανατολής, όλοι αναζητούν τα παιδιά του Γκράαλ. Άλλοι κινούν γη και ουρανό για να τα προστατέψουν, άλλοι απειλούν θεούς και δαίμονες για να τα εξοντώσουν. Και γιατί όλα αυτά; Ποιος είναι ο μυστηριώδης θρόνος των μικρών αυτών βασιλέων;
Η συνέχεια του μπεστ σέλερ "Τα παιδιά του Γκράαλ" αποτελεί ένα εξίσου συναρπαστικό μεσαιωνικό μυθιστόρημα και ο Πέτερ Μπέρλινγκ αναδεικνύεται σε αξεπέραστο συγγραφέα του είδους.

Μαρία Αγγελίδου

Μαρία Αγγελίδου (Μεταφραστής)

Η Μαρία Αγγελίδου γεννήθηκε το 1957 στην Αθήνα. Εργάστηκε για αρκετά χρόνια στο βιβλιοπωλείο "Χνάρι", επί της οδού Κιάφας, για να αφοσιωθεί, στη συνέχεια, στη συγγραφή και τη μετάφραση βιβλίων. Διετέλεσε πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Επαγγελματιών Μεταφραστών και μέλος του Δ.Σ. του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου, μεταξύ 2000-2004.


Peter Berling

Peter Berling (Συγγραφέας)

Ο Πέτερ Μπέρλινγκ γεννήθηκε το 1934 στη Γερμανία, σπούδασε στην Ακαδημία Τεχνών του Μονάχου και κατέληξε στον κινηματογράφο, όπου έγινε γνωστός ως παραγωγός. Συνεργάστηκε με τον Κλάους Κίνσκι και με τον Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ, για τον οποίο μάλιστα έγραψε και βιβλίο. Έπαιξε ως ηθοποιός σε περισσότερες από εβδομήντα ταινίες -"Ο τελευταίος πειρασμός", "Το όνομα του ρόδου" κ.ά. Ο ρόλος του στην ταινία της Λιλιάνα Καβάνι "Φραγκίσκος" τον οδήγησε στη συγγραφή μεσαιωνικών μυθιστορημάτων τα οποία γνωρίζουν πρωτοφανή επιτυχία στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
827
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
1.058 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση