Πέρα από τα όρια
zoom in
19.17€ -10% 17.25€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789602631034

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Νουβέλα

  • Έτος κυκλοφορίας

    2003

  • Εκδότης

    Αστάρτη

Ο Φρανσίς, ένας ξεπεσμένος συγγραφέας, έχει δύο φιλενάδες: τη Νικόλ, τη σύζυγο του διάσημου συγγραφέα Πατρίκ Βαντερέν, με την οποία δοκιμάζει κάθε είδους σαδομαζοχιστικές εμπειρίες, και την Όλγα που ειδικεύεται στα πορνό μυθιστορήματα και που στο ερωτικό παιχνίδι δέχεται τα πάντα εκτός από τη διείσδυση.
Το μυθιστόρημα αρχίζει πολύ σεμνά, ακολούθως καταγίνεται με ένα ερωτικό μαρτύριο του Ταντάλου και τέλος εκτραχηλίζεται σε ένα τρομακτικό ηδονιστικό κρεσέντο όπου ο Τζιαν επιδείχνει όλη τη δεξιοτεχνία, την τόλμη, την προκλητικότητα και το αναμφισβήτητο συγγραφικό του ταλέντο.

Μίρκα - Μαρία Σκάρα (Μεταφραστής)


Philippe Djian

Philippe Djian (Συγγραφέας)

Ο Φιλίπ Τζιαν γεννήθηκε στο Παρίσι στις 3 Ιουνίου 1949. Σπούδασε δύο χρόνια δημοσιογραφία και κατόπιν έκανε διάφορες δουλειές: αχθοφόρος στη Χάβρη, αποθηκάριος στις εκδόσεις Γκαλιμάρ, νυκτερινός εισπράκτορας διοδίων και ρεπόρτερ στο Detective. Έχει γράψει 15 έργα, μεταξύ των οποίων τα: "Bleu comme l΄enfer", "Maudit Manege", "Sotos", "Sainte-Bob". Έχει μείνει στο Μπίαριτζ, στη Βοστώνη, τη Φλωρεντία, το Μπορντώ, τη Λωζάννη. Σήμερα ζει με την οικογένειά του στην 7η περιφέρεια του Παρισιού.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
359
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.519 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση