Το μυστικό μήνυμα του νερού
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το μυστικό μήνυμα του νερού

Masaru Emoto

Ο Ιάπωνας επιστήμονας Dr. Masaru Emoto επιχειρεί κάτι που μέχρι σήμερα φαινόταν αδιανόητο: να αποδείξει ότι το νερό είναι μια ζωντανή οντότητα που ανταποκρίνεται συνειδητά όχι μόνο στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος αλλά και στις ανθρώπινες ψυχικές ενέργειες!
Με τη βοήθεια της σύγχρονης επιστήμης και επιστρατεύοντας ένα προηγμένο τεχνολογικά όργανο, τον Αναλυτή Μαγνητικού Συντονισμού, ερευνά την κρυσταλλική δομή του νερού και αποτυπώνει φωτογραφικά τις αλλαγές που επιφέρουν σ΄ αυτήν οι ποικίλες περιβαλλοντικές και ανθρώπινες επιδράσεις.[...]
Masaru Emoto

Masaru Emoto (Συγγραφέας)

Ο Masaru Emoto γεννήθηκε στην Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας, τον Ιούλιο του 1943. Είναι απόφοιτος του International Relationships Course, Department of Humanities and Sciences, του πανεπιστημίου της Γιοκοχάμα. Ίδρυσε την εταιρεία I.H.M. Co., Ltd. Σπούδασε εναλλακτική ιατρική στο Διεθνές Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, από όπου πήρε το δίπλωμα και την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος, το 1992. Ανέπτυξε έντονο ενδιαφέρον για τη μελέτη του νερού. Έχει γράψει αρκετά βιβλία.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Νέλλη Κουσκολέκα

Νέλλη Κουσκολέκα (Μεταφραστής)

Η Νέλλη Κουσκολέκα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και έχει ένα γιο. Σπούδασε Χημεία, είναι κάτοχος M.S. στη Γονιμότητα Εδάφους και Θρέψη Φυτών και Διδακτορικού στη Φυσικοχημεία Εδάφους. Έχει κάνει σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, στην Αμερική και τη Γαλλία. Εργάστηκε στο Ινστιτούτο Εδαφολογίας στην Ελλάδα, καθώς επίσης και στον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) των Ηνωμένων Εθνών ως Τεχνικός Εμπειρογνώμων. Στα πλαίσια αυτά εργάστηκε σε επαγγελματικές αποστολές για δώδεκα συνολικά χρόνια στην Αφρική και την Ασία, εκ των οποίων τα πέντε χρόνια έμεινε μόνιμα στην Αφρική. Στην Αφρική έχει επίσης εργαστεί εθελοντικά, ως μέλος γαλλικής Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης, σε Προγράμματα Κοινοτικής Ανάπτυξης. Η φύση έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή της. Ασχολείται με προβλήματα νερού και περιβάλλοντος από το 1989. Εκτός από τις επιστημονικές της δημοσιεύσεις, εξέδωσε δίτομο βιβλίο με τίτλο Water is Life -ανάθεση έργου από το Πρόγραμμα Περιβάλλοντος των Ηνωμένων Εθνών (UNEP) και από το Παγκόσμιο Γραφείο των Οδηγών και Κοριτσιών Προσκόπων (WAAAGS)-, καθώς και Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με τίτλο Ένα Κουτί Γεμάτο Νερό, εκδόσεις «Καλειδοσκόπιο». Υπό έκδοση βρίσκεται το δεύτερο αντίστοιχο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, για το έδαφος. Έχει μεταφράσει Το Μυστικό Μήνυμα του Νερού του Masaru Emoto, Εκδόσεις «Έσοπτρον». Ανήκει στο Σώμα Ελληνίδων Οδηγών από το 1945. Ταξιδεύει πάντα και ασχολείται με τη φωτογραφία, τη ζωγραφική, το διάβασμα, το γράψιμο και το μικρό της κτήμα. Της αρέσουν οι συλλογές.

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
121
Διαστάσεις:
27x21
Βάρος:
0.455 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση