Η εξοχή κάνει καλό στον έρωτα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η εξοχή κάνει καλό στον έρωτα

Mavis Cheek

15.28€ -26% 11.31€

Η Άντζελα Φάιτον σούπερ σύζυγος, συνέταιρος σε επιτυχημένη επιχείρηση, υπέροχη μητέρα και βαμπ στο κρεβάτι, βρίσκεται ξαφνικά μόνη. Όπως παρά πολλές γυναίκες πριν από αυτήν, ο άντρας της την εγκατέλειψε για ένα νεότερο μοντέλο.
Τώρα, διαζευγμένη αλλά δυναμική, κάνει την καρδιά της πέτρα και αποφασίζει να πολεμήσει. Εγκαθίσταται στην εξοχή αφήνοντας τα δυο ανυπόφορα παιδιά της, που βρίσκονται στην εφηβεία, με τον πατέρα τους και τη γλυκιά του νέα γυναικούλα.
Η ατμόσφαιρα στο σπίτι του άντρα της γίνεται εκρηκτική και η Άντζελα ξέρει πως εκείνος κάποια μέρα θα ξαναγυρίσει.
Κι εκείνη; Τι θα κάνει εκείνη;


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Φανή Πανταζή

Φανή Πανταζή (Μεταφραστής)

Η Φανή Πανταζή γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε οικονομικές επιστήμες στη Νομική Σχολή Αθηνών. Εργάστηκε σε γνωστές πολυεθνικές εταιρείες και ασχολήθηκε πέντε χρόνια με τη διαφήμιση ως κειμενογράφος. Κύρια απασχόλησή της είναι η λογοτεχνική μετάφραση και η συγγραφή. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

Mavis Cheek

Mavis Cheek (Συγγραφέας)

Η Μέιβις Τσικ γεννήθηκε και σπούδασε στο Γουίμπλεντον. Σήμερα ζει με την κόρη της στο δυτικό Λονδίνο. Εργάστηκε με επιτυχία για δώδεκα χρόνια στις καλλιτεχνικές εκδόσεις Αλέκτο και στη συνέχεια γράφτηκε στο κολλέγιο θηλέων Χίλκροφτ. Νουβέλες και ταξιδιωτικά άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε διάφορα έντυπα, ενώ το πρώτο της βιβλίο, με τον τίτλο "Pause between acts", τιμήθηκε με το Βραβείο Πρώτου Μυθιστορήματος SHE/John Menzies. Η Μέιβις Τσικ θεωρείται αυθεντία στο είδος της ανάλαφρης γυναικείας λογοτεχνίας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
406
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.625 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση