Αρχές μάρκετινγκ
zoom in

Το βιβλίο "Αρχές μάρκετινγκ" προσφέρει πλήρη κάλυψη των νέων τεχνολογιών που φέρνουν επανάσταση στις πρακτικές μάρκετινγκ και στους τρόπους εποικοινωνίας των εταιριών με τους πελάτες, τους μάρκετερ και γενικά το χώρο του Μάρκετινγκ. Το εμπλουτισμένο κεφάλαιο 17 με τίτλο "Άμεσο και online μάρκετινγκ: Το νέο μοντέλο μάρκετινγκ" εισάγει τους αναγνώστες στην εποικοδομητική χρήση του Internet, των βάσεων δεδομένων και παρόμοιων τεχνολογιών που αλλάζουν εντελώς τη φύση της αγοράς και της πώλησης.
Επιπλέον, κάθε κεφάλαιο, από το πρώτο ως το τελευταίο, προσφέρει νέο πρόσφατο υλικό από έρευνα στο Internet και τις οθόνες εικονικής πραγματικότητας για τον έλεγχο των νέων προϊόντων μέχρι την υψηλή τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου που χρησιμοποιούν οι μάρκετερ για να τα πουλήσουν. Οι αναγνώστες θα ενημερωθούν για τις εκπλήξεις των νέων τεχνολογιών μάρκετινγκ, από το Internet, τις βάσεις δεδομένων μάρκετινγκ, την αναζήτηση δεδομένων, και την ηλεκτρονική έρευνα μάρκετινγκ μέχρι τη μαζική εξατομίκευση, τα ηλεκτρονικά δίκτυα αγορών Β2Β, τις ηλεκτρονικές λιανικές πωλήσεις και την τεχνολογική πρόοδο στον τομέα της τροφοδοσίας (logistics). Στο τέλος κάθε κεφαλαίου, υπάρχουν νέα, εμπλουτισμένα μέρη με ασκήσεις που καλούν τους αναγνώστες στον φανταστικό κόσμο του Μάρκετινγκ και του Internet.

Philip Kotler

Philip Kotler (Συγγραφέας)

Ο Philip Kotler διδάσκει Διεθνές Μάρκετινγκ στο Kellogg School of Management του Πανεπιστημίου Northwestern, όπου είναι Διακεκριμένος Καθηγητής στην έδρα S. C. Johnson & Son. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Σικάγου και τη διδακτορική διατριβή του στο ΜΙΤ, και τις δύο στα Οικονομικά, και μεταδιδακτορικές σπουδές στα Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο του Harvard και στην Επιστήμη της Συμπεριφοράς στο Πανεπιστήμιο του Σικάγου. Έχει κερδίσει τρεις φορές το βραβείο Alpha Kappa Psi του έγκριτου περιοδικού Journal of Marketing για "το καλύτερο άρθρο του έτους", πρώτος κέρδισε το βραβείο του Διακεκριμένου Εκπαιδευτή στο Μάρκετινγκ (1985) από την Αμερικανική Ένωση Μάρκετινγκ (AMA), ενώ έχει τιμηθεί με πολλές ακόμα διακρίσεις.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Gary Armstrong

Gary Armstrong (Συγγραφέας)

Ο Gary Armstrong έχει τον τίτλο του Crist W.Blackwell Distinguished Professor of Undergraduate Education στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων Kenan-Flagler του University of North Carolina at Chapel Hill. Έχει κάνει ης προπτυχιακές και μεταπτυχιακές του σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Wayne State University στο Detroit, και έκανε το διδακτορικό του στο Μάρκετινγκ στο Northwestern University. Ο Δρ. Armstrong συνεργάσθηκε σε πολυάριθμα άρθρα σε μεγάλες οικονομικές εφημερίδες. Ως σύμβουλος και ερευνητής έχει συνεργασθεί με πολλές εταιρείες στους τομείς της έρευνας Μάρκετινγκ, της διοίκησης πωλήσεων και της στρατηγικής Μάρκετινγκ. Η πρώτη όμως αγάπη του Καθηγητή Armstrong ήταν πάντα η διδασκαλία. Η θέση του ως Blackwell Distinguished Professor είναι η μόνη μόνιμη έμμισθη θέση καθηγητή διακεκριμένης διδασκαλία προπτυχιακών φοιτητών στο University of North Carolina at Chapel Hill. Είναι πολύ δραστήριος στη διδασκαλία και τη διεύθυνση του προπτυχιακού προγράμματος της σχολής Kenan-Flagler. Οι διευθυντικές θέσεις του περιλαμβάνουν τους τίτλους Chair of Marketing, Associate Director of the Undergraduate Business Program, Director of the Business Honors Program, και πολλούς άλλους. Συνεργάζεται στενά με ομάδες φοιτητών της Διοίκησης Επιχειρήσεων και έχει λάβει διάφορα πανεπιστημιακά βραβεία καθώς και βραβεία διδασκαλίας στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων. Είναι ο μόνος που βραβεύθηκε επανειλημμένως με το υψηλής εκτίμησης βραβείο Award for Excellence in Undergraduate Teaching, το οποίο το έλαβε τρεις φορές. Ο καθηγητής Armstrong έλαβε πρόσφατα το βραβείο UNC Board of Govemors Award for Excellence in Teaching, η ύψιστη τιμή διδασκαλίας που απονέμεται από το σύστημα των δεκαέξι campus του University of North Carolina.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μαρία Λεγκάλ (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
871
Διαστάσεις:
28x21
Βάρος:
2.563 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση