Μετάδοση δεδομένων χωρίς παρεμβολές
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Μετάδοση δεδομένων χωρίς παρεμβολές

Καλώδια εγκαταστάσεων σε κτιριακά συγκροτήματα και σε συστήματα αυτομάτου ελέγχου και μετρήσεων στη βιομηχανία

Hans Heublein

Οι προγραμματιζόμενοι ελεγκτές SIMATIC S7 χρησιμοποιούνται για την υλοποίηση συστημάτων ελέγχου για μηχανές, εργοστάσια και βιομηχανικές διεργασίες. Οι σχετικές διεργασίες ελέγχου ανοικτού και κλειστού βρόχου μπορούν να υλοποιηθούν με χρήση του λογισμικού STEP 7, το οποίο αναπτύχθηκε με βάση το λογισμικό STEP 5, με τις διάφορες γλώσσες προγραμματισμού του.
Αυτό το βιβλίο περιγράφει στοιχεία και εφαρμογές των κειμενοστρεφών γλωσσών προγραμματισμού STL (λίστα εντολών) και SCL (δομημένη γλώσσα ελέγχου) για χρήση τόσο με τον ελεγκτή SIMATIC S7-300, όσο και με τον SIMATIC S7-400. Απευθύνεται σε όλους τους χρήστες των προγραμματιζόμενων ελεγκτών SIMATIC S7. Οι πρωτόπειροι χρήστες θα εισαχθούν στο πεδίο του προγραμματιζόμενου λογικού ελέγχου, ενώ οι προχωρημένοι χρήστες θα μάθουν για ειδικές εφαρμογές των προγραμματιζόμενων ελεγκτών SIMATIC S7.
Η δισκέτα που περιλαμβάνεται περιέχει πολλά παραδείγματα προγραμματισμού γραμμένα σε STL και SCL, σε ξεχωριστές `βιβλιοθήκες`. Τα παραδείγματα μπορούν να εμφανιστούν, να τροποποιηθούν και να ελεγχθούν χρησιμοποιώντας τον περιλαμβανόμενο δίσκο CD-ROM με την έκδοση επίδειξης της γλώσσας STEP 7.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Άγγελος Δ. Δημητριάδης (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
206
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.318 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση