La cuisine grecque authentique
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

La cuisine grecque authentique

Choix de recettes traditionelles

Σ' αυτό το βιβλίο καταγράφονται πάνω από 150 συνταγές επιλεγμένες από διάφορες περιοχές της χώρας μας. H σπιτική ελληνική κουζίνα όπως πολλοί λίγοι την ξέρουν. Tα πιο σημαντικά στοιχεία μιας μακρόχρονης μαγειρικής παράδοσης σ' ένα και μοναδικό βιβλίο. Mια ξενάγηση στον υπέροχο κόσμο των τοπικών γεύσεων που χωρίς αυτές δε θα μιλάγαμε για την Eλλάδα που όλοι γνωρίζουμε.

H AYΘENTIKH EΛΛHNIKH MAΓEIPIKH περιέχει περισσότερες από 90 έγχρωμες φωτογραφίες, αντιπροσωπευτικά δείγματα των ανθρώπων και του χώρου τους.

Όλες οι συνταγές επιλέχθηκαν και δοκιμάστηκαν προσεχτικά και φωτογραφήθηκαν ειδικά γι'΄αυτό το βιβλίο. Έτσι μαζί με τις φημισμένες συνταγές, θα βρείτε και μοναδικές αυθεντικές τοπικές γεύσεις που θα σας ενθουσιάσουν και θα φέρουν στο τραπέζι σας λίγο από τον αέρα της ελληνικής υπαίθρου.

Γιώργος Δεπόλλας

Γιώργος Δεπόλλας (Φωτογράφος)

Ο Γιώργος Δεπόλλας γεννήθηκε στις 28 Μαΐου 1947 στην Αθήνα. Σπούδασε σκηνοθεσία κινηματογράφου και από το 1975 ασχολείται συστηματικά με την επαγγελματική και την καλλιτεχνική φωτογραφία. Είναι συνιδρυτής του Image Studio (1975), του Φωτογραφικού Κέντρου Αθηνών (1979) και της εκδοτικής εταιρίας Fotorama (1983). Από το 1984 διδάσκει φωτογραφία στη Σχολή Βακαλό, τις δραστηριότητές του αυτές τις συνεχίζει μέχρι σήμερα. Η δουλειά του, έχει δημοσιευθεί και εκτεθεί επανειλλημένα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Αλέξανδρος Βαλαβάνης (Επιμέλεια)


Bruno Dulibine (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
167
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.498 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση