Το υδροχοϊκό Ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το υδροχοϊκό Ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού

Levi H. Dowling

30.57€ -10% 27.51€

Το `Υδροχοϊκό Ευαγγέλιο` είναι η ιστορία του Ιησού Χριστού όπως δεν ειπώθηκε ποτέ.
Γραμμένη από τον Λήβι Ντόουλινγκ (1844-1911) μέσω εσωτερικής υπαγόρευσης, όπως ο ίδιος περιγράφει, αναφέρεται στα άγνωστα γεγονότα της ζωής Του, στα ταξίδια Του σε χώρες της Ανατολής και στους μυστηριακούς χώρους της αρχαίας Αιγύπτου, αλλά επίσης στα εσωτερικά μηνύματα της διδασκαλίας Του, στο βαθύτερο νόημα όλων των δραστηριοτήτων Του, και στις μεγάλες Αλήθειες της Ζωής.
Το `Υδροχοϊκό Ευαγγέλιο` δεν είναι απλά μια καταγραφή ιστορικών γεγονότων ή μια συναρπαστική βιογραφική εξιστόρηση. Μέσα από τις σελίδες του, η ανυπέρβλητη μορφή του Ιησού Χριστού οδηγεί την ψυχή σε μια ιδιαίτερη βίωση και αφύπνιση, που πιστοποιεί για άλλη μια φορά τη δίχως όρια Σοφία και Αγάπη του Δημιουργού και το φωτεινό πεπρωμένο του ανθρώπου.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Δημήτρης Κουτσούκης

Δημήτρης Κουτσούκης (Μεταφραστής)

Ο Δημήτρης Κουτσούκης ασχολείται ενεργά με τον εσωτερισμό επί είκοσι και πλέον χρόνια. Διαλέξεις, σεμινάρια διαλογισμού και αναδρομών σε προηγούμενες ζωές, θεραπείες, ταξίδια με ομάδες αναζητητών σε τόπους δύναμης (Αίγυπτο, Αγίους Τόπους, Ιορδανία, Συρία κ.ά.), μεταφράσεις βιβλίων μεταφυσικής και η συγγραφή αποτελούν τομείς της δραστηριότητάς του.

Levi H. Dowling (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
597
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.892 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση